Migros Ticaret'ten Yılbaşı Seçenekleriistanbul

Migros Ticaret; Migros, Tansaş, Macrocenter, 5M mağazaları ve Sanal Market`te yılbaşı için farklı hediye ve ürün seçenekleri sunuyor.

Migros Ticaret'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni yılın simgesi yılbaşı ağaçları ve süsler, kar spreyleri, renkli ışıklar, parti balonları ve dekoratif çanlar renkli bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenler için Migros Grubu mağazalarında raflardaki yerini aldı.

Migros, Tansaş, Macrocenter ve 5M mağazalarında yılbaşına özel hazırlanan farklı içerik ve cazip fiyatlardaki yılbaşı sepetleri de alternatifler arasında yer alıyor. Klasik sepet 24,90 lira, butik sepet 75,90 lira ve prestij sepet 109,90 lira fiyatlarla tüketiciye sunuluyor.

Migros, 5M ve Sanal Market'te kullanılabilen özel tasarımlı ''HediyeM Kartlar'' ile kişinin sevdikleri, dilediği yılbaşı hediyelerini seçebilecek. 5-500 lira arasında istenilen tutarın yüklenebildiği HediyeM Kartla, kartın hediye edildiği kişi, ihtiyacı olan tüm ürünleri Migros, 5M ve Sanal Market'ten sepetine doldurabilecek.

(YLD-FAN)
Kaynak: AA