Real Madrid Barcelona 1-3 maçı izle (El Clasico Özeti ve Golleri izle)

Real Madrid Barcelona maçı 1–3 sonuçlandı. Real Madrid Barcelona maçı NTVspor'dan canlı olarak yayınlandı. Real Madrid Barcelona maçı Mardan Santiago Bernabeu Stadı'nda oynandı. Real Madrid Barcelona maçını golleri ve geniş özetini izle. İşte Real Madrid Barcelona maçı tüm detayları.

Real Madrid Barcelona 1-3 maçı izle (El Clasico Özeti ve Golleri izle)
Real Madrid Barcelona maçı 1–3 sonuçlandı. Real Madrid Barcelona maçı NTVspor’dan canlı olarak yayınlandı. Real Madrid Barcelona maçı Mardan Santiago Bernabeu Stadı'nda oynandı. Real Madrid Barcelona maçını golleri ve geniş özetini izle. İşte Real Madrid Barcelona maçı tüm detayları.

İspanya La Liga'nın 16. haftasında oynanan El Clasico karşılaşmasında Barcelona deplasmanda Real Madrid'i 3-1'lik skorla mağlup etti.

Real Madrid Barcelona 1-3 maçı izle (El Clasico Özeti ve Golleri izle)

Maçın hemen başında yenik duruma düşmesine rağmen oyun disiplinini bozmayan Barcelona, Messi'nin kişisel becerisiyle rakip ceza sahasına getirdiği topu Casillas'ın yanından ağlara gönderen Alexis'in golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı.

İkinci yarı tamamen kontrolü elinde tutan Barcelona, Xavi (Dk. 53) ve Cesc'in (Dk. 66) golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu arada sezon öncesindeki Süper Kupa maçında Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun Barcelona yardımcı antrenörü Tito'nun gözüne elini soktuğu ve bundan dolayı ceza aldığı olayla bağlantılı olarak Real Madridli taraftarların Santiago Bernabeu Stadı'na astıkları “Mou, senin parmağın bize yol gösteriyor” yazılı pankart, Real Madrid kulübü yönetimi tarafından kaldırıldı. Mourinho da maçın sonlarına doğru Barcelona yedek kulübesine giderek, kısa bir süre önce ameliyat olan Tito'ya geçmiş olsun diledi.

Öte yandan teknik direktör Jose Mourinho'nun tercihiyle Real Madrid'de forma giyen Türk futbolcular Nuri Şahin ve Hamit Altıntop kadrodışı bırakıldı. Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil ise ilk 11'de çıkmasına rağmen 58. dakikada yerini Brezilyalı Kaka'ya bıraktı.
Barcelona aldığı galibiyetle, Real Madrid ile arasındaki puan farkını kapatarak, şampiyonluk yarışından kopmadı.

Real Madrid Barcelona 1-3 maçı izle (El Clasico Özeti ve Golleri izle)

MADRID AVA GİDERKEN AVLANDI

Beraberlik golünü bulmak için Barcelona kalesine ataklar geliştiren Real Madrid takımı, rakip kalede gol ararken kendi kalesinde gol gördü. Karşılaşmanın 66. dakikasında Barcelona takımı kendi ceza sahasının önünde Real Madridli oyunculardan topu kaparak yeni bir atağa başladı. Topla buluşan Iniesta, hızla Real Madrid yarı sahasına doğru ilerledi ve Messi'ye pasını aktardı. Topu alır almaz Real Madrid kalesine yüzünü dönen Lionel Messi, topla süratli bir şekilde ilerlerken sağdan bindirme yapan Alves'i gördü ve pasını aktardı. Alves, Messi'nin pasında ceza sahasında arka direğe hareketlenen Fabregas'a güzel bir orta yaptı. Fabregas Alves'in bu ortasında güzel bir kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek Barcelona'yı mücadelede 3-1 öne geçirdi.

MESUT ÖZİL İLK 11'DE, HAMİT VE NURİ İLK 18'DE YOK
Real Madrid takımında temsilcilerimiz Hamit Altıntop ve Nuri Şahin bu karşılaşmada ilk 18 kişilik kadroda yer almazken, Mesut Özil mücadeleye ilk 11'de başladı ve 58 dakikada sahada kaldı. Mesut Özil mücadelenin 58. dakikasında yerini Kaka'ya bıraktı.

SON YILLARDA BARCELONA ÜSTÜNLÜĞÜ

Bu karşılaşmanın ardından El Clasico'da son yıllara bakıldığında Barcelona üstünlüğü göze çarpıyor. Ligde oynanan son 7 El Clasico karşılaşmasında Barcelona takımı 6 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, 1 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Barcelona teknik direktörü Guardiola ise Real Madrid'e karşı oynadığı 11 karşılaşmada 8. galibiyetine imza attı.