Kuşadası`ndaki Otellerde Bayram Hareketliliği

Kurban Bayramı tatili turizmcilerin yüzünü güldürürken, tatilcilere sağlanan indirim kampanyaları sayesinde rezervasyonlarda ciddi oranda artış yaşandı.

Kuşadası`nda otel ve tatil köylerinin bazıları Kurban Bayramı tatilini en iyi şekilde değerlendirmek için hem indirim kampanyaları yaptı, hem de alternatif programlar gerçekleştirdi.

Bayramda tam kapasite çalışan konaklama tesislerine başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa olmak üzere büyük kentlerdeki tatilciler yoğun ilgi gösterdi. Fantasia, Onura, Adakule, Pine Bay, Atınç, Tusan, Charisma, Aqua Fantasy, Sürmeli ve Ricmound Ephesus gibi yıldızlı oteller ile diğer yıldızlı oteller ve tatil köyleri 5 günlük tatil süresince ekstra program hazırladı.ÜNLÜ İSİMLER KUŞADASI’NDA SAHNE ALACAKBu arada, Kuşadası’nda Kurban Bayramı boyunca ünlü isimler turistik tesislerde sahne alacak. Korumar Otel’de 6 Kasım Pazar - Hakan Altun, 7 Kasım Pazartesi- Şule Akdeniz, Adakule Otel’de 7 Kasım Pazartesi- Rus Revü Gösterisi, Cenk Bosnalı, 8 Kasım Salı Deniz Seki, Pine Bay Tatil Köyü’nde 7 Kasım Pazartesi- Selami Şahin, 8 Kasım Salı- Coşkun Sabah, Sürmeli Efes Otel’de ise 7 Kasım Pazartesi-Cenk Eren, 8 Kasım Salı Gülay Eralp sahne alacak.
Kaynak: İHA