Öğretmenler Atalay Demirci’nin Stand-up Gösterisi İle Eğlendi

Gümüşhane Eğitimciler Derneği (GÜEDER) tarafından düzenlenen etkinlikte öğretmenler, ünlü komedyen Atalay Demirci’nin sahnelediği Stand-up gösterisi ile eğlendi.

Öğretmenler Atalay Demirci’nin Stand-up Gösterisi İle Eğlendi

GÜEDER`in `Öğretmenler Haftası` çerçevesinde Özel Bahar Koleji Konferans Salonu`nda bir program düzenledi. Gecenin konuğu Atalay Demirci, yaşadığı ve şahit olduğu olayları komik dille izleyicilere anlattı. Gösterisinde Türk halkının genelini ilgilendiren konuları, kendine özgü seviyeli mizah anlayışı ile anlatan Demirci, program boyunca izleyenleri hem güldürdü, hem düşündürdü.

Kendisini tanıtarak gösterisine başlayan Demirci, turneler kapsamında gittiği illerde yaşadığı olaylardan örnekler vererek programına devam etti. Demirci, yurdum insanının ilginç fotoğraflarından hazırladığı görsellerle geceye ayrı bir renk kattı.

Komedyenliğinin yanı sıra şiir kitapları da bulunan Atalay Demirci, ‘Biz İnsanoğluyuz’ adlı şiirini okuyarak beğeni topladı. Gösteri sonunda Gümüşhane Eğitimciler Derneği üyesi Ramazan Tali Atalay, Demirci’ye hediye takdim etti. Ayrıca programda vefat eden öğretmenler anılarak rahtemle yad edilirken, eğitime katkılarından dolayı başarılı olan öğretmenlere ise hediyeler verildi.

Stand-up gösterisine Gümüşhane il Milli Eğitim Müdür Yrd. İbrahim Taş ve Mesut Olgun, okul müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı.