Sporcu Kamp Merkezi`nden 15 Bin Kişi Yararlandı

Nevşehir`de Gençlik Spor İl Müdürlüğü`ne bağlı olarak faaliyet gösteren Sporcu Kamp Eğitim Merkezi`nden yılın ilk 11 aylık bölümünde 15 bin sporcu ve vatandaş yararlandı.


Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü`nden edinilen bilgiye göre, 2011 yılının Ocak ayından itibaren Temmuz ayı sonuna kadar Sporcu Kamp Eğitim Merkezi`nden sivil vatandaş, sporcu olmak üzere toplam 15 bin dolayında kişi yararlandı.

Geçen yılın ilk 7 aylık bölümüne nazaran yüzde 30 dolayında daha fazla kişi ağırlayan merkezden sporcular günlük 15 TL`den, sivil vatandaşlar ise 20 TL`den yararlanabiliyor.

3 yıldızlı otel konforundaki Sporcu Kamp Eğitim Merkezi`nde sauna, oyun salonu, restaurant ve toplantı salonu gibi sosyal üniteler yer alıyor.