Esra Erol canlı yayında isyan etti

Esra Erol izdivaç programına yapılan eleştirilere isyan etti.

Esra Erol canlı yayında isyan etti
ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da evlen benimle" programının sunucusu Esra Erol kendi programına telefonla katılan yaşam koçu Sevda Türküsev'in eleştirilerine adeta isyan etti.

Yaşam koçu Sevda Türküsev, izdivaç programlarının amacını aştığını ve toplumun ahlakını bozduğunu ifade ederek " Toplumun değer yargılarını yozlaşmaktadırlar. Sizin programınız iyi olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz." dedi.

Esra Erol canlı yayında isyan etti

KİMSEYE AHLAK BEKÇİLİĞİ YAPMAM
İzdivaç programlarının eleştirilmesine bozulan Esra Erol "Ben kendimden sorumluyum. Konuşma öyle bir yere gidiyor ki sanki buraya gelenlerin hepsini ben doğurdum. Ben yetiştirdim, ahlakı terbiyeyi ben öğrettim. İnsanların davranışları onları bağlar. Ben burada hiç kimseye ahlak bekçiliği yapmak istemiyorum." dedi.

BİZİM ALLAH'IMIZ YOK MU?

İslamiyet'te görücü usulü var zaten. kimseyi evlendirmeyi ben bulmadım. O zaman internet de kapatın. Bütün yapımcılar aptalda siz mi akıllısınız? Biz insanlığımızı kaybetmedik. Öyle bir konuşuluyor ki, öyle bir laflar söyleniyor ki: Sanki bizim dinimiz kitabımız Allah'ımız, vicdanımız yok. Biz uzaydan geldik, bu dünyanın insanı değiliz, biz her şeyimizi körelttik sanki." diyerek eleştirilere yanıt verdi.

BEYAZ GAZETE