Educaturk Bursa Yüksek Öğretim Günleri Başladı

Educaturk Bursa Yüksek Öğretim Günleri’, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) fuar alanında başladı.

Educaturk Bursa Yüksek Öğretim Günleri Başladı

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 7 yıldır her seviyeden eğitim ve kariyer imkanlarını arayan öğrenci, mezun ve veliyi tek bir platformda buluşturan Educaturk Fuarı, Merinos AKKM fuar alanında başladı. Yurt içinden pek çok kurumun yer aldığı Educaturk Bursa’da, hem devlet üniversiteleri, hem de vakıf üniversiteleri öğrencilerle buluştu.

Fuar, 24-25 Kasım tarihleri arasında ziyaret edilebilecek olan fuarın açılışı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala tarafından yapıldı. Bursa’daki öğrencilere yönelik güzel bir çalışmanın açılışını yaptıklarını söyleyen Pala, üniversiteler ile öğrencileri buluşturan Educaturk Bursa Fuarı’nın önemine değindi. Tüm öğrencileri fuarı ziyaret etmeye davet eden Pala, öğretmenlerin de Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Merinos fuar alanında, Akdeniz Üniversitesi, Ankara Atılım Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Çekirge Dershanesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Gazi Anadolu Lisesi, Gedik Üniversitesi, İnterlanguage Dil Kursu, İstanbul Arel Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, İstanbul Şehir Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Üniversitesi, İstanbul Kadir Has Üniversitesi, Kim Psikoloji Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Koç Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Özel Lider Fen Dershanesi, www.malezyadaegitim.com, Özel Modern Bursa Dershanesi, Nilüfer Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Go Campus Ozman, Özel Asiye Coşkun Okulları, Özel Şahinkaya Özlüce Anadolu Lisesi, Şahinkaya Dershanesi, Uludağ Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Yörünge Akademi, Z TV gibi kurumların yanında Eurodesk bilgi stantları yer alıyor.