Genç Asad, Geleceğin Mimarlarını Bir Araya Getirdi

Ankaralı Sanayici ve İşadamları Derneği (ASAD) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Genç ASAD, geleceğin mimarlarını bir araya getirdi.

Genç Asad, Geleceğin Mimarlarını Bir Araya Getirdi

Ankara HiltonSA Otel`de düzenlenen Geleceğin Mimarları adlı programa eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, Yrd. Doç. Dr. Ümit Güner, Ankaralı işadamları ve Ankara`nın çeşitli üniversitelerinde okuyan 300 öğrenci katıldı.
Toplantının açılışında konuşan ASAD Başkanı Şahin Altuntaş, dernek olarak birçok işe imza attıklarını, ancak hiç birinin gençliğe yapılan bu yatırımdan daha değerli olmadığını ifade etti. Genç ASAD Başkanı Yasin Tarım da üniversitelerle iş dünyası arasında bir kopukluk olduğunu, misyonlarının, bu durumu düzeltmek ve her geçen gün daha da güçlenen Türkiye`de hizmet edecek donanımlı ve iyi eğitim almış insanların yetişmesine katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından eski bakanlardan Hasan Celal Güzel`in oturum başkanlığını yaptığı panele geçildi. Panelde Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ve Yrd. Doç. Dr. Ümit Güner, tecrübelerini gençlere aktarırken, öğrenciler de merak ettikleri soruları, sorma fırsatı buldu.