Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Burdur İl Danışma Meclisi Toplantısı Burdur Belediye Düğün Salonu`nda yapıldı.

Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Hasan Hami Yıldırım ve partililerin katıldığı toplantıda görev süresi dolan AK Parti Altınyayla İlçe Başkanı Ahmet Serttaş, Çavdır İlçe Başkanı Ufuk Özcan, Çeltikçi İlçe Başkanı Mustafa Şengil, Gölhisar İlçe Başkanı Osman Okay ve Merkez İlçe Başkanı Alem Deniz`e teşekkür plaketi verildi

AK Parti Burdur Danışma Meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Burdur İl Başkanı Osman Karakaya önce şehit haberleri ardından da Van depreminin ülkemizde büyük üzüntü yaşattığını belirtti. Birbiri ardına acı haberlerle millet olarak üzüldüğümüzü anlatan Karakaya, şöyle konuştu: "Önce şehitlerimiz daha sonra Van depremi, sonra tekrar yeni bir deprem. Ben öncelikle vatanımızı düşmanlardan korumaktan başka amacı olmayan askerlerimize yapılan hain saldırılar sonucu hayatını kaybedenşehitlerimize ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet, yakınlarına ve milletimize de baş sağlığı diliyorum. Çok kısa bir süre önce meydana gelen bu olaylar mutluluğumuzu gölgelemiş olmakla birlikte, gördük ki Türkiye hem kederinde hem de sevincinde tek yürek haline dönüşebilmekte ve yardım için canla başla çalışabilmektedir." Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, dostluğun, hoşgörünün bir kez daha pekişip paylaşma ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı mübarek Kurban Bayramını geride bıraktığımızı anlatanKarakaya, kalkınan ve demokratikleşen bir Türkiye hayalinin heyecanı ile gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

19 Kasım`dan itibaren ilçe kongrelerinin başlayacağını dile getiren Karakaya, sözlerini şöyle sürdürdü: "Parti olarak bizleri diğerlerinden farklı kılan en önemli şeylerden biri de heyecanımız. İşte bu heyecan teşkilatlarımızı aktif tutuyor, durmadan yolumuza devam ediyoruz. Heyecan bittiği an beklentilerimiz biter. Beklentilerimiz bittiği an yerimizde saymaya devam ederiz. Ancak, ülkemizin kaybettiği yıllar düşünüldüğünde değil yerinde saymaya, yürümeye vaktimiz yok. Hep o heyecanı yenilemeliyiz.Heyecanını kaybedenler olursa da işte kongre süreçleri bir yenilenme ve bayrak devralma zamanlarıdır. Partimizin kongre süreci başladı ve devam ediyor. Delege seçimlerinin ardından 19 Kasım da Altınyayla ilçemizle başlayacak ilçe kongreleri sürecimiz, hızlı bir şekilde devam edecek. Kongrelerle birlikte şekillenecek olan teşkilatımız, yepyeni heyecan ve dinamizmle Burdur`daki yerel yönetimler seçimlerine daha güçlü bir şekilde girecek ve hizmetlerin en iyisine, en güzeline layık hemşehrilerimize AK Partifarkıyla hizmet edeceğiz." Siyasi partilerde görev almak, hele bir de AK Parti gibi kuruluş amacı insana hizmet olan bir partide görev almanın zor bir görev olduğunu anlatan Karakaya, şunları söyledi: "Sizlerin ailelerinizi bırakıp, işlerinizi bırakıp bugün buraya gelmeniz bile bir özverinin bir hizmet aşkının göstergesidir. Teşkilatımızda görev alan, görev almış bugüne dek bu yolda beraber yürümüş tüm arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler varsınız diye teşkilatlarımız oluşuyor, sizler varsınız diye ülkemiz büyük birsıçrayışla 80 yılda yapılamayanları 10 yılda yapıyor, sizler varsınız diye dünyanın sayılı liderlerinden genel başkanımız, başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gittiği her ülkede dimdik durarak ülkemizin menfaatlerini koruyor. Her teşkilat mensubumuz elinden geleni yaptı, durmadı ülkemize hizmet için elini taşın altına koydu. Ben tekrar herkese teşekkür ediyorum." Başkan Karakaya, konuşmasından sonra AK Parti`de 5 yıl hizmet vermiş ve görev süresi dolmuş ilçe başkanlarına teşekkür etti. Görev süresi dolan ilçe başkanlarına teşekkür plaketleri, AK Parti İl Başkanı Osman Karakaya, AK Parti Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım ve Bayram Özçelik tarafından verildi. Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.
Kaynak: İHA