Habertürk'ün kanlı manşetine en sert tepki Dinamit'ten geldi

Beyaz Tv'de yayınlanan Dinamit programının moderatörü Latif Şimşek, Fatih Altaylı'nın Genel Yayın Yöntmeni olduğu Habertürk gazetesini canlı yayında paramparça etti.

Fatih Altaylı yönetimindeki Habertürk gazetesinde bugün yayınlanan o fotoğrafın yankıları sürüyor. Medya ve siyaset dünyasını da ayağa kaldıran bu fotoğrafa okurları kadar Habertürk yazarları da büyük tepki gösterdi.
Fatih Altaylı'nın yönetimindeki Habertürk Gazetesi'nin utandıran manşetine ise en sert tepki Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit programında geldi. Moderatör Latif Şimşek ve programın yorumcusu Latif Şimşek, canlı yayında "Kanlı Manşet"in bulunduğu Habertürk Gazetesi'ni paramparça etti.

Habertürk'ün kanlı manşetine en sert tepki Dinamit'ten geldi

GAZETEYİ YIRTTI, "AYNISINI BEN YAPARSAM YÜZÜME TÜKÜRÜN" DEDİ.

Latif Şimşek canlı yayında demokratik tepki hakkını kullanmak istediğini ifade ederek, canlı yayında tepki çeken sürmanşetin bulunduğu Habertürk Gazetesini yırttı. Yırtılan gazetenin parçalarını alan Rasim Ozan Kütahyalı ise gazetenin kalan kısmını paramparça etti. Latif Şimşek reyting ve tiraj adına böyle bir şey yapılmasını ahlaklı bulmadığını ifade ederek "Bu kadının çocukları, annesi, babası, akrabaları adına yaptım ben bunu. Eğer bir gün bende buna benzer bir şey yaparsam insanlar geçsin yüzüme tükürsün bu televizyonun kapısından çıkarken. Yazıklar olsun." dedi.

CEZASIZ KALMASIN
Habertürk'ün büyük tepki toplayan sürmanşetinin masaya yatırıldığı Dinamit'te Rasim Ozan Kütahyalı Fatih Altaylı'yı istifaya davet ederken, bu tavrın karşılıksız kalmaması gerektiğini söyledi.
"Ben kendimi tutamıyorum. Fatih Altaylı ya şiddet manyağı ya da porno manyağı" diyen Kütahyalı canlı yayında Fatih Altaylı'ya ağır sözlerle yüklendi.
Eğer bu olayı yapan, bu kadını çırılçıplak kanlar içinde gösteren, ve bununla da pişkin pişkin gülen Habertürk koridorlarında "Bugün herkes bizi konuşuyor" diyebilen bir adama, benim ettiğim bir kaç laftan ötürü ceza göreceksem göreyim anasını satayım. Türk mahkemeleri bütün hakimler, bütün savcılar kendi karılarını olarak görsünler. Bunu derken bile utanıyorum. İnsanın illa kendi başına mı gelmesi gerekiyor. İnsanlık diye bir şey var. Bunu yapan bir adam nasıl cezasız kalır. Bu adam cezasın kalacaksa hepimize yazıktır. Millet olarak hepimize yazıktır.

YAZIKLAR OLSUN

Bunun bedeli olmayacaksa, bir hafta sonra bu adam pişkin pişkin gülecekse, tek bir kuruş bedel ödemeyecekse, tek bir ceza mahkeme işlemeyecekse, patronu buna bir şey yapmayacaksa yazıklar olsun.

YAĞDANLIK YAPIYOR

Moderatör Latif Şimşek canlı yayında Fatih Altaylı'ya seslenerek canlı yayına bağlanabileceğini ve cevap hakkını kullanabileceğini söyledi. Bu sözler üzerine Rasim Ozan Kütahyalı "Bağlanamaz, yemez. Şu an yağdanlık pozisyonunda olduğu için bağlanamaz. Bugün patronu kim Turgay Ciner. 3 sene evvel, Başbakana ve ailesiyle ilgili ağza alınmayacak sözler sarf eden bu adam, bugün yalakalık yapmak için, yağdanlık için sıraya giriyorsa bu aynı tavrı Turgay Ciner'e de yaptı. 8 sene evvel Turgay Ciner'e neler yazdı, bugünde ne yapıyor?

KUSMA DUYGUSU GELDİ
Programın konuğu gazeteci-yazar Ümit Zileli ise Habertürk gazetesinin sürmanşetini gördüğü anda kendisinde kusma duygusu uyandığını ifade ederek "Bende eski bir gazeteciyim. Hayatımda aklımın ucundan geçmeyecek bir olaydı. Şiddetle kınıyorum." dedi.

BEYAZ GAZETE