Çakma Jackson: Kral Gibi Dans Edip Şarkı Söylemek Çok Zor

Michael Jackson anısına hazırlanan The Ultimate Thriller gösterisinin prömyeri Moskova`da yapıldı.

Çakma Jackson: Kral Gibi Dans Edip Şarkı Söylemek Çok Zor
İki saatlik gösteri esnasında çakma Jackson, pop kralının yirmiye yakın hit şarkısını seslendirdi.

Efsanevi sanatçı Michael Jackson`un sanatını yaşatmak için dünya turu başlatan The Ultimate Thriller Rusya`nın başkenti Moskova`da da prömyer düzenledi. Gösteri Michael Jackson ile son 9 yıl boyunca çalışma yapan koreograf Mic Thomson, Jackson`un kardeşi Tito Jackson ve yönetici Douglas White tarafından hazırlandı. Gösterinin baş rolünü ise Las-Vegas`ta düzenlenen Jackson`a benzeyenler yarışmasında birincilik ödülüne layık görülen Tej’ai Sullivan üstlendi.

Pop kralına benzeyebilmek için 20 yıl çalıştığını anlatan Sullivan, "Hep Michael Jackson gibi olmak istedim. Bu yüzden bu rol için tüm hayatımı adadım" diye konuştu.

Jackson`un sahne performanslarını yapabilmenin kendisi için hiç kolay olmadığını belirten Sullivan, özellike sesi benzetme konusunda oldukça zorlandığını dile getirdi. Çakma Jackson, “Onun eşi benzeri olmayan ses tonu var. Aynısını yapmak mümkün değil. Hareketleri taklit etmekte de zorlanıyorum. Her bir poz üzerinde özel çalışma gerektiriyor. Ancak bunu başardığımda inanılmaz haz alıyorum” dedi.


The Ultimate Thriller gösterisi, Jackson`un 1987-1989 yılları arasında The BAD World Tour ve 1992 yılında Dangerous World Tour adlı dünya turları çerçevesin seslendirdiği hit şarkılarından oluşuyor. Gösteride ayrıca üç back-vokal ve 8 dansçı da yer alıyor. İki saatlik gösteri esnasında sanatçılar Man in the Mirror, Black or White, Beat It, Billie Jean ve Thriller şarkıları yanı sıra 20 parçayı yorumluyor.