Finansbank’a ‘en İyi Çağrı Merkezi’ Ödülü

Finansbank, IMI Conferences tarafından bu sene 6’ncısı tertip edilen ‘İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri’ kapsamında birincilik ödülüne layık görüldü.


Yarışmada çağrı merkezleri, ‘Strateji ve Liderlik’, ‘Süreç Yönetimi’, ‘İnsan Kaynakları ve Gelişim Yönetimi’, ‘Operasyonel Planlama’, ‘Teknoloji Kullanımı’, ‘Performans Yönetimi ve Elde Edilen Sonuçlar’ ve ‘Yenilikçi / Fark Yaratan Uygulamalar’ başlığı altında 7 ana kategoride değerlendiriliyor.
Ödülü almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Finansbank Çağrı Merkezi ve Telesatış Grup Yöneticisi Banu Hızlı, “Günlük 100 bini aşkın çağrı almaktayız. Bu sayıdaki müşteri talebine cevap verebilmek için personelin çok iyi yetişmesi ve teknolojiyi iyi kullanması gerekmektedir. Satış ve servis dengesine katma değeri maksimize edecek şekilde imkan veren yeni iş modelimiz de bizi ayrıştıran başka bir unsurdur. En İyi Çağrı Merkezi Ödülü alarak fark yaratmamız, ‘Bizce Mümkün’ yaklaşımımızın da bir yansıması. Bu ödülü almamızda emeği geçen tüm çağrı merkezi çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.

Banka, geçtiğimiz senelerde ‘En İyi Çağrı Merkezi Eğitimi’, ‘En İyi Çağrı Merkezi İşe Alım Uygulaması’, ‘Teknolojiyi En İyi Kullanan Çağrı Merkezi’, ‘En İyi Müşteri Temsilcisi’ ve ‘En İyi Çağrı Merkezi Yöneticisi’ ödüllerini almıştı.