Yer Gök Aşk 53. bölüm özeti ve fragmanı

Kapadokya'nın nefes kesen güzelliklerinde geçen aşk hikayesinde taşlar yerinden oynuyor. Aşk üçgeninde dengeler değişiyor. Toprak, Yusuf yüzünden kırılan kalbini yeni bir hayata başlayarak onarıyor. Havva ile Yusuf ise yepyeni bir hayatta adım atıyorlar. Yer Gök Aşk yeni heyecanlar, yeni umutlar ve yeni aşklarla devam ediyor…

Yer Gök Aşk dizisinin 53. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Bade’yle Yusuf’u beraber mutlu gören Havva aşkından ümidini keser. Artık tek isteği bir an evvel Yusuf’tan ve Ürgüp’ten uzaklaşmaktır. Talat’tan kurtulmaya çalışan Remzi kaza yapar. Üstelik paraları da kaybetmek üzeredir ve daha da kötü bir sürprizle karşılaşır.

Havva hastalanır. Sultan’ın tek derdi onu hastaneye götürmektir. Küçük Yılmaz yardım eder. Aynı anda Rüzgar da hastalanır ve hastaneye kaldırılır. Sultan hastanede Hamiyet’ten kurtulmayı başardığını düşünürken, hesaplamadığı bir şey olur; Hamiyet Küçük Yılmaz’ı sorguya çeker.

Mehmet Cüneyt’in ziyaretine gider. Cüneyt’ten ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Mehmet’i zor günler beklemektedir. Remzi konağa gelmeye çalışırken, Sultan ve Havva’nın artık kaçacak yerleri kalmamıştır. Hamiyet takiptedir. Şirketin içinde bulunduğu dar boğaz Yusuf’u kahretmektedir. Bade ise Yusuf’u teselli etmeye çalışır; ama daha büyük bir tehlikenin onları beklediğinden habersizdir.

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.