Yörük Ali Efe’nin Memleketinde Halk Terörü Lanetledi

Hakkari’de PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu 26 askerin şehit olmasının ardından Efeler diyarı Aydın’da PKK’ya lanet yağdı.

Yörük Ali Efe’nin Memleketinde Halk Terörü Lanetledi
Acı haberin yayılmasının ardından Yörük Ali Efe’nin memleketi Aydın’ın Yenipazar İlçesi’nde çoluk çocuk kadın erkek yüzlerce kişi sokaklara dökülüp yürüyüş yaparak terörü lanetledi

Öğlen saatlerinde Yenipazar Meslek Yüksekokulu öğrencileri başta olmak üzere eline bayrağını alan yüzlerce kişi terörü lanetleyip, teröristlerin de en ağır şekilde cezalandırılması yönündeki taleplerini yetkililere duyurmak için yürüyüşe geçtiler. Gençlere bayanların yanı sıra esnaf ve vatandaşlar da destek verdi. PKK terör örgütü aleyhine slogana tarak Yenipazar Meydanı’ndaki Yörük Ali Efe’nin heykeli önünde toplanan kalabalık önce şehitler için saygı duruşu ve duada bulunup ardından İstiklal Marşı’nı okudular. Daha sonra yürüyüşe geçen kalabalık PKK terör örgütünü lanetleyen sloganlar eşliğinde Yörük Ali Efe Caddesi’nde yürüyüş yaptılar. Vatandaşların da büyük destek verdiği yürüyüşte Yenipazarlılar ve Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri, teröristlerin ve destekçilerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istediler.
Kaynak: İHA