Kopartan Beyaz-İvana diyalogları

Beyaz Show'a bu hafta Trakya'nın bağrından kopan Hüsmen Dayı' damgasını vurdu.

Kopartan Beyaz-İvana diyalogları
Hüsmen Dayı bu hafta Kıvanç Tatlıtuğ'unda rol aldığı Mavi Jeans reklamına gönderme yaptı. Mavi Jeans'ın Hüsmen Dayı'ya uyarlanmış hali ise kırdı geçirdi.

Cuma akşamlarının en eğlenceli programı olan Beyaz Show'un bu haftaki konukları son yılların en güzel aşk şarkılarına damgasını vuran, farklı yorumu ve sesiyle gönüllerde taht kuran, müzik dünyasının güçlü isimlerinden Rafet El Roman, giyinme uzmanı olan ve ikoncan olarak nitelendirilen Ivana Sert ile "Komedi Dükkanı" programının gizli kahramanı, acaba nasıl biri diye merak edilen yönetmen Fırat Parlak'tı.

Kopartan Beyaz-İvana diyalogları

BEYAZ'IN DİLİ KESTİ

İkoncan İvana Sert ve Beyaz arasında geçen diyaloglar stüdyoda bulunan konukları ve ekranları başında izleyenleri gülme krizine sokarken, Beyaz İvana Sert'le fena halde uğraştı. İvana Sert'in dekolte kıyafetine takan Beyaz, İkoncan İvana Sert ile gece boyunca uğraştı. Beyaz'a bacak dekoltesini gösteren İvana Sert, Beyaz konuşmasında kekeleyince bozuk Türkçe aksanıyla "Beyaz'ın dili kesti." dedi.

BEYAZ SHOW'DA BİR İLK

Yeni sezona bomba gibi giren Beyaz Show bu haftaki bölümünde bir ilki de gerçekleştirdi. Tolga Çevik'in Komedi Dükkanı adlı programında "Arkadaşım" seslenmeleriyle merak uyandırarak Fırat Parlak ilk kez Beyaz Show'a çıktı. Şimdiye dek hiçbir programa çıkmayan, tek kare fotoğrafı yayınlanmayan "Bay Arkadaşım", programa söz verdiği için çıktığını belirtti. Parlak, kendisini gördükten sonra Komedi Dükkanı çekimini terk edenlerin olduğunu belirtirken, insanların aklında çok farklı bir hayal olduğunu bu şekilde anladığını ifade etti.

Rafet El Roman şarkılarıyla büyülerken, İvana Sert ile yaptığı dansta ilgiyle izlendi.

BEYAZ GAZETE