Sean Connery eşinin yanında göğsümü ısırdı

Dansöz Nuran Sultan, dünyaca ünlü isimlere dans ettiği sırada neler yaşadığını anlattı. Sultan, "James Bond'u oynayan Sean Connery eşinin yanında göğsümü ısırdı. Şarkıcı Sting dudaklarımdan öptü" dedi.

Sean Connery eşinin yanında göğsümü ısırdı
Beyaz tv ekranlarında yayınlanan Emel Müftüoğlu ile Oya Aydoğan'ın sunduğu Şekerli Kahve programının bugünkü bölümüne konuk olan Dansöz Nuran Sultan, ünlülere dans ettiği sırada yaşadığı ilginç anları anlattı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Sting, ünlü sihirbaz David Copperfield, James Bond'u oynayan ünlü aktör Sean Connery ve ünlü Rus işadamı Roman Abramoviç'e dansetmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Sultan, yaşadığı çarpıcı anıları anımsattı.

Reina'da Sting'e dansettiğini ifade eden Sultan, "O beni öpmüştü, müthiş mutlu olmuştum. Ciddi bir bahşiş aldım ondan, ne kadar aldığım sır" dedi.

"CONNERY GÖĞSÜMDEN ISIRDI"

"Amerika'da Sedef Adası'nda bir partide dans ederken ünlü oyuncu Sean Connery göğsümü ısırdı" diyen Nuran Sultan, "Eşi yanında olmasına rağmen ısırdı. O an çok şaşırdım. Acaba beğenilecek miyim düşünürken öyle bir şeyle karşılaştım" diye konuştu.

"EN BÜYÜK BAHŞİŞİ ABRAMOVİÇ'TEN ALDIM"


Kendisine en büyük bahşi ünlü Rus işadamı Roman Abramoviç'in verdiğini belirten Sultan, "Onların farkı sanatçı olmaları, iş adamı olmaları. Çok zengin saygıdeğer insanlar" şeklinde konuştu.

Nuran Sultan, bir kadın olarak erkeğe dans etmenin daha hoş geldiğini de söyledi. BEYAZ GAZETE

Sean Connery eşinin yanında göğsümü ısırdı