Aziziye Belediyesi, Kaldırımlara Desenli Asfalt Atıyor

Erzurum Aziziye Belediyesi, kaldırımlara desenli asfalt atarak ilçeye çağdaş bir görünüm kazandırıyor.

Aziziye Belediyesi, Kaldırımlara Desenli Asfalt Atıyor

Ilıca’da kentsel dönüşüm kapsamında bulunmayan tüm mahalleleri kilitli taş ile işleyen Aziziye Belediyesi, Dadaşkent’te de altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalta yoğunlaştı. Ahmet Yesevi, Bilali Habeş, Alparslan ve Abdulhamit Han Mahallelerinde asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, 200 Evler Mahallesi’nde çalışmalara başlayacak. Bir yandan yolları karış karış asfaltla işleyen belediye, diğer yandan da kaldırımlara desenli asfalt atıyor.
Yakup Aktaş isimli vatandaş, yaklaşık 13 yıldır Dadaşkent’te oturduğunu dile getirerek, "Dadaşkent, Dadaşkent olalı yeni hizmetle tanıştı. Her taraf pırıl pırıl. Asfaltımız da güzel, hiçbir sorunumuz kalmadı. Kimseye yağcılığım ve kıvırıcılığım da yok, siyasetle de işim olmaz. Ama hizmet edeni takdir etmek, kutlama gerekir. Kim bu şehirde taş üstüne taş koyuyorsa Allah ondan razı olsun.” dedi.

Ömer Karataş ise, çalışmalardan çok memnun olduğunu dile getirerek, “Dadaşkent bu yıl her anlamda güzel hizmetler aldı. Yollar ve kaldırımlar çok güzel oldu. Aziziye Belediye Başkanımız Fatih Cengiz’e ve ekibine teşekkür ederiz.” diye konuştu. "İlçenin her tarafı asfalt oldu. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin." diyen Hamit Kılıç isimli vatandaş da, "Allah bu hizmetleri yapanlardan razı olsun. Yollarımız harabe bir haldeydi. Fatih Bey geldi ve ilçemizde bir düzelme başladı. Kendisinden ve tüm çalışanlarından Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.