Fehmi Koru: 'CHP Lideri kendine yazık ediyor'

Star Gazetesi Yazarı Fehmi Koru, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay arasındaki 'köstebek' polemiğinin Beşir Atalay'dan değil, Kılıçdaroğlu'ndan bir parça koparacağını ifade ederek " CHP lideri kendine yazık ediyor." dedi.

Fehmi Koru: 'CHP Lideri kendine yazık ediyor'
Habertürk'te Ece Üner'in sorularını yanıtlayan Star yazarı Fehmi Koru, Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları arasında yer alan şirketi kendisinin kurduğunu söyledi. Şirkete Zahid Akman'ı ve Beşir Atalay'ı kendisinin davet ettiğini öne süren Koru " Sözünü ettiği şirket benim çok önemli olduğum bir şirket ama kurulduğu gün faal olmaktan uzaklaşmış olan bir şirket. 1998 yılında çalıştığım gazeteden ayrılmıştım. Sonrasında yeni bir gazete projesi geliştirdim. Bu proje içerisinde de bir sermayeye ihtiyaç vardı. Sermayeyi verecek insanlar bulundu ve şirket öyle oluştu. Beşir Atalay ve Zahid Akman'dan ben rica ettim. Bu şirkette sizde olun diye. Ama o şirketin kurulduğu gün ben o şirketin yürümeyeceğini anladım ve 10 gün sonra başka bir gazeteye geçtim. Böyle bir şirketti. Biliyorsunuz şirketler çok amaçlı kurulur. Biz gazete çıkarmak için kurduk ama hiç film çekilmedi. Ama ne hikmetse Kılıçdaroğlu böylesine hiç bir anlamı olmayan bir şirketi eleştirme amaçlı kullanmış oldu." dedi.

Fehmi Koru: 'CHP Lideri kendine yazık ediyor'

KENDİNE YAZIK EDİYOR
Alakasız konuların Beşir Atalay'a götürülmek istendiğini kaydeden Fehmi Koru " Bunun bakanla ne alakası var. Alakası olmayan alakalar kurularak olayı Beşir Atalay'a götürmeye çalışıyorlar. Ben bunların hepsinin falcılık olduğunu düşünüyorum. CHP lideri her halde başbakanla baş edemeyince, başbakan yardımcısı birisi ile söz düellosu yapmayı daha uygun buldu. Beşir Atalay'ın böyle bir olayda ismini geçirmekle CHP lideri kendine yazık ediyor. Bunlar CHP liderinden bir parça götürür. Bunlar siyaseten yapılabilen şeyler ama bu arada isimler ortalıklarda dolaşıyor. bende bu olayı içinde olan biri olarak tanıklığımı yazıma taşıdım." sözleriyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

BEYAZ GAZETE