Canan 27. bölüm özeti ve fragmanı

Daha küçük yaştayken zengin bir aileye evlatlık olan verilen Canan, bunun bedelini de hayatıyla ödüyor. Aradan yıllar geçtikten sonra zengin ve güçlü bir kadın olarak geri dönen Canan eski yaşamıyla da yüzleşiyor.

Canan 27. bölüm özeti ve fragmanı
Canan dizisinin 27. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Selim'in teklifi karşısında allak bullak olan Canan, şaşkın ve üzgündür. Bir an için bedenini ele geçiren duygularına teslim olur ve Selim'i beklenmedik bir şekilde öper. Bu öpücük ikisinin de kafasını fena halde karıştırır. Öte yandan evlilik hazırlıklarına başlamış olan Nalan, heyecan içindedir. İşinden istifa eder.

Tüm yaşamının değişeceği, aradığı ideal aşkı bulduğunu düşünerek, yeni bir hayatı kucaklamak üzere kollarını açar. Renknaz'ın zaferi kısa süreli olacak gibidir. Canan'ın onun için yerni planı vardır. Bedia, kaçırılan bebeğinin derdine düşmüştür. Başına geleceklerden habersiz kocasının peşinden gider.

Lami ise, o güne kadarki suskunluklarının ve yaaşdığı ihanetin bedelini karısına çok ağır ödetecektir. Selim ile Nalan, mütevazi bir nikah töreni ile evliliğe adım atacaktır. Bu sırada Lami, sonunda karısının ihanetinin detaylarını öğrenir. En yakın arkadaşı Selim'e en mutlu gününde bir sürpriz yapmaya karar verir.

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.