Has Parti Teşkilatlanma Çalışmalarını Sürdürüyor

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Bayburt Konursu Belde binası düzenlenen törenle hizmete açıldı

Has Parti Teşkilatlanma Çalışmalarını Sürdürüyor
Adem Aksuoğlu'nun Belde Başkanı olduğu HAS Parti Konursu Belde binasının açılışına; Has Parti İl Başkanı Veysel Akbaş Konursu Belediye Başkanı Osman Karabulutoğlu Merkez İlçe Başkanı İsmail Bağlan Bayburt Belediye meclis üyesi Mustafa Uckan ve çok sayıda partili katıldı.
HAS Parti Konursu Belde Başkanı Adem Aksuoğlu törende yaptığı konuşmada , "Amacımız indirmek değil, itmektir" diyerek, yapıcı siyaset yapacaklarını vurguladı.
Aksuoğlu, konuşmasında şunları söyledi; "Amacımız, milletimize hizmet etmek olacaktır. Yanlışı gördüğümüzde, ötekileştirmeden, bilimsel veriler ışığında bu yanlışların düzeltilmesi için çalışacağız. Konursu birçok alanda geride kalmıştır. Binalar yapmışız ama sosyal yapıyı güçlendirememişiz nasıl milletimizin refahını artırabiliriz? Bunları elbirliği ile nasıl sağlarızın arayışında olacağız. Biz ne sağcıyız, ne solcuyuz; halkın merkeziyiz. Sayın Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş, insanı 'Eşref-i mahlukat' olarak tanımlıyor. Bu söz beni çok etkilemiştir ve 'İnsan'a hizmet bizim en temel vazifemizdir."
Açılışta konuşan HAS Parti Bayburt İl Başkanı Veysel Akbaş ise siyasi anlayışlarını on soruyla nasıl tanımladıklarını anlattı. Akbaş, "Yakın hedefler için değil yüksek idealler için siyaset yapıyoruz. Milletin vicdanı olmak. Yani maşeri vicdanın sesi olmak, Maruf dediğimiz, evrensel doğrular dediğimiz bizim medeniyetimizin değerlerine sıkıca sarılmak için siyaset yapıyoruz. Bizim için siyaset, Emanettir, Vekalettir, Temsildir. Siyaseti, Muktedir bir üslupla, Muktedir bir siyaset yapecağız. Bölerek, Kutuplaştırarak, Gerginlik oluşturarak değil Derleyici, Toparlayıcı ve Yol Gösterici bir üslupla Siyaset yapacağız. Biz insanımızı "Hz. Oy" olarak değil "Hz. İnsan" olarak görüyoruz. Bizim için insan devletten de, piyasadan da önceliklidir. Fikrimizin sürekliliği esasdır. İdealizmle realizm arasındaki dengedir. Bilgiye dayalı siyaset şekli ircaa edilecek. Sadece ülkemizin değil tüm ezilenlerin tüm yurttaşların sorunlarını çözmek. Doğru Sözü, Doğru Zamanda, Doğru Mekanda Söylemek siyasal üslubumuz olacak. Uyum ve ahenk içerisinde çalışacağız Bir toplumsal statü kazanmak için değil, Yüksek Sorumluluklar içerisinde bu duyguyla siyaset yapacağız.. Fildişi kulelerde değil Halkın içerisinde yapacağız.. Biz yerli ve Türkiyeci bir partiyiz Biz sömüreye karşıyız anti-emperyalistiz. Biz özgürlük ve adalet ve refahın bütün topluma yayılmasından yanayız. Biz maneviyatçıyız yani adalet üzerine, hakkaniyet, vicdan üzerine ve biliriz ki her hareketimizden hesaba çekilceğimizi bilerek adımlarımızı atarız" diye konuştu.
GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI'NA MAZBATASI VERİLDİ.
HAS Parti Bayburt Gençlik kolları Başkanlığına Murat Uçkan'ın atandığını belirten Merkez İlçe Başkanı İsmail Bağlan, "Bu mazbatayı sizlerin huzurunda bu genç kardeşime vermekten dolayı büyük bir mutluluk yaşamaktayım; İnşallah gençlik kolları başkanı olarak büyük hizmetlerinize vesile olur" dedi.