AK Parti İslahiye ve Nurdağı belde gençlik ve kadın kolları kongresi yapıldı

Gaziantep'in İslahiye Altınüzüm beldesi ve Nurdağı Sakcağözü Beldeleri Gençlik Kolları ve Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi, İslahiye parti binasında g

Gaziantep'in İslahiye Altınüzüm beldesi ve Nurdağı Sakcağözü Beldeleri Gençlik Kolları ve Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi, İslahiye parti binasında gerçekleştirildi.

Kongreye, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümmü Gülsüm Ağca, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Dinçoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Yücel, belde gençlik koları başkanları ve kadın kolları başkanı yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Gerçekleştirilen oylama sonrasında AK Parti İslahiye Altınüzüm Beldesi Gençlik Kolları Başkanlığı'na Murat Dursun, Kadın Kolları Başkanlığı'na Zeynep Durdu seçildi. Nurdağı ilçesi Sakçağözü beldesi gençlik kollarına Emrullah Çelik seçilirken, Kadın kollarına Zehra Çelik getirildi.

Kongrede konuşan AK Parti İslahiye Gençlik Kolları Başkanı Adem Yücel, şunları ifade etti: "Partimizin bugün Altınüzüm ve Sakçağözü beldesindeki yeni başkanlarını güzel bir kongre ile belirledik. AK parti ile birlikte gençliğe bakış kavramı tamamen değişmiştir. Sadece seçimlerde bayrak asmakla değil, yılın bütün günü partimiz açıktır ve dikkate alınan bir gençlik oluşturmuştur. AK Parti kurulduğundan bu yana bizim partimiz elinde döner bıçağı ile değil, elinde kitapla, elinde bilgi ile dolaşan gençlik olmuştur. Gençlik bir ülkenin geleceğidir. Partimizin gençlere verdiği önemin fazlalığı ortadadır. Gençlik Ajansı Projesi'yle gençler için önemli çalışmalar yapılmaktadır. Gençlerimiz için yapılan bu çalışmalar önemli yatırımlardır. Çünkü gençler gelecekte bu ülkenin siyasetinde, ekonomisinde, her alanında söz sahibi olacak olanlardır. Bu sebeple gençler için yapılacak faaliyetler fazlasıyla önem arz etmektedir."