Gümüşhane Öğretmenevinde Yöneticiler Bir Araya Geldi

Gümüşhane Fevzi Ataç Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nun eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde buluştu.

Fevzi Ataç Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Baki Çalışır'ın düzenlediği akşam yemeğine Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İbrahim Taş, Mesut Olgun, Şube Müdürleri Ahmet Tuncay, Altan Ekmen ve İbrahim Bayrak katıldı.
Öğretmenevinin verdiği hizmetler ve hizmet kalitesinin artırılması için yapılması gerekenlerin konuşulduğu programda Öğretmenevi Müdürü Baki Çalışır, "Öğretmenevleri yaklaşık 30 yıldır hizmet veren, asıl fonksiyonu üyelerinin konaklama ihtiyaçlarının karşılanması yönelik olmakla beraber üyelerin yeme, içme, dinlenme ve eğlence ihtiyaçları için yardımcı ve tamamlayıcı birimleri bünyesinde bulunduran kurumlardır. Bunu yanında üye personelinin mesleki ve kültürel gelişimlerine davranış ve işbirliği içinde olmalarına, birbirleri ile tanışma, kaynaşma ve dayanışmasına sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasına, öğretmenler günü kutlamalarına, ölüm ve hastalık hallerinde dayanışma içinde okunmasına katkı sağlamak gibi görev bulunmaktır. Mevcut binamızla bu hizmetlerimizin bir kısmını yerine getirebiliyoruz. Öğretmenevimiz için yapmış oldukları çalışmalarından, katkı ve desteklerinden dolayı eski yönetim ve denetim kurulunun değerli üyelerine kurumumuz ve şahsım adıma çok teşekkür ediyorum" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım ise özverili çalışmalarından dolayı Baki Çalışır ve bugüne kadar görev yapan bütün yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.