Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Gökhan'a Ziyaret
Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) üyeleri "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" kapsamında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da basın mensuplarının çok zor şartlar altında çalıştıklarını belirterek, "Gazetecilerin çalışma saati maalesef yok. Aynı itfaiye çalışanları gibi 24 saat görev başındalar. Haberin hangi saatte ve nerede olacağı belli değil. Bu sebeple canla başla haber toplamak için mücadele eden basın mensupları halkı aydınlatmak için çaba sarf ediyorlar. Bu yıl etkinlikleri 1 haftaya yaymanız daha güzel olmuş. Bizler de sizin bu gününüzü kutluyor ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz" dedi.
Sohbet havasında geçen ziyarette basın mensuplarının Çanakkale dışında özellikle Doğu ve Güneydoğu illerini ziyaret etmelerini de isteyen Başkan Gökhan, "Özellikle o bölgedeki yaşam şartlarını ve genel durumu görmeniz için basın mensuplarının bu bölgeleri ziyaret etmesinden yanayım. Belediyle olarak bu konuda sizlere otobüs tahsis etmeye hazırım. Orada bulunan Gazeteciler Cemiyetleri ile temasa geçerek de bu ziyaretleri yapabilirsiniz. Ülkemizin batısında yaşayan sizlerin doğudaki yaşam şartlarını da yerinde görmeniz çok iyi olur" dedi.
Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Muzaffer Altunay da bu konuda Doğu ve Güneydoğu illerindeki Gazeteciler Cemiyetleri ile temasa geçerek bu ziyaretleri yapmak için çalışma başlatacaklarını söyledi.
