Milletvekili Mikail Arslan'dan 2010 Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 2010 yılı değerlendirme toplantısında, demiryolu projesi üzerinde çalıştıklarını ve projenin Kırşehir için hayati önem taşıdığını belirtti.

Milletvekili Mikail Arslan'dan 2010 Değerlendirme Toplantısı
Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 2010 yılı ile AK Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımları değerlendirerek, Kırşehir'de devam eden ve planlanan projeleri anlattı.
Yıl içerisinde yapılan tüm ziyaret ve faaliyetlerin slayt gösterisi ile anlatımının ardından sorulara cevap veren Arslan, Kırşehir'in de içinde bulunduğu yeni bir demiryolu projesi üzerinde çalıştıklarını ifade ederek, "Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayacak olan yeni demiryolu, Kırşehir için hayati öneme sahip. Liman ticaretinin demiryolu ile Kırşehir'e bağlanması, ekonomik yönden ileri seviyelere ulaşmamızı sağlar. Bir çok yatırımcı 'İlinizde demiryolu var mı?' diye soruyor. Biz de bunları göz önüne alarak, proje çalışmasına hız verdik. Önümüzdeki yıllarda sonuç almayı planlıyoruz" dedi.
Kırşehir genelinde destek isteyen tüm belediyelere siyasi ayrım yapmadan destek sağlandığını söyleyen Arslan, Kırşehir'in gelişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini kaydetti.
Arslan, 2010 yılında Kırşehir'in çevre illere oranla aldığı yatırım ve desteklerin 6 kat fazla olduğunu hatırlatarak, çiftçilerin alacağının kalmadığını ve doğru evrak düzenleyen her müracaata cevap verildiğini belirtti.
Arslan, son olarak basın mensuplarının sorusunu yanıtlayarak, aday olup olmayacağı konusunda bilgi verdi. Arslan, başladıkları birçok projenin sonucunu görmek istediğini, öncelikle halkın ve parti merkezinin görüşlerine göre önümüzdeki dönem milletvekili adayı olacağını ifade etti.
Toplantıya, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir Beleiye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Gürsoy, Kırşehir TSO Başkanı Müfit Göçen, KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk ve çok sayıda gazeteci katıldı.