MHP Denizli İl Başkanı Kaplan, istifadan vazgeçti

MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, 2011 Haziran ayında yapılacak genel seçimde milletvekili aday adayı olmak için istifa etmekten vazgeçti. Dilekçes

MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, 2011 Haziran ayında yapılacak genel seçimde milletvekili aday adayı olmak için istifa etmekten vazgeçti. Dilekçesini İl Başkan Yardımcısı Emrullah Demirörs'e gönderdiğini açıklayan Kaplan, teşkilatlardan sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez'in isteği üzerine kararını değiştirdiğini söyledi.

Parti il binasında bir basın toplantısı düzenleyen Zafer Kaplan, Genel Başkan Yardımcısı Didinmez ile 31 Aralık 2010 tarihindeki son görüşmesinde, kendisinin Denizli'deki çalışmalarından dolayı bir dönem daha görevde kalmasının istendiğini anlattı. Kaplan, "Teşkilatımızı daha da güçlendirmek ve örnek çalışmaları gerçekleştirmek adına bir dönem daha görevime devam etmemi istemeleri üzerine, teşkilat başkanının tavsiyesiyle devam kararı aldım." dedi. Kendisini mücadeleyi seven, hırslı, başarma azmi yüksek ve çalışkan biri olarak tanımlayan MHP İl Başkanı Kaplan, "1994 yılında rahmetli Başbuğumuz'un, 'Her yerde adayımız olacak.' dediği tarihte Başkarcı belediye başkan adayı oldum. 2003 yılındaki kongrede il yönetim kurulu ve il başkan yardımcılığı, 2004 yılında il başkan adayı, 2007 yılında beşinci sıra milletvekili adayı, 2009 Temmuz ayındaki kongrede il başkanı oldum." şeklinde konuştu.