Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle

M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti. Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti izle. Antalya Fenerbahçe maçı özeti ve foto galeri. Antalyaspor Fenerbahçe maçı 0-1 olarak bitti. İşte Antalya Fenerbahçe maçı özeti ve canlı anlatımı.

Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle
M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti. Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti izle. Antalya Fenerbahçe maçı özeti ve foto galeri. Antalyaspor Fenerbahçe maçı 0-1 olarak bitti. İşte Antalya Fenerbahçe maçı özeti ve canlı anlatımı. Antalyaspor Fenerbahçe maç sonucu.Fenerbahçe, puanını 36'ya yükselterek ligin ikinci yarısına 3 puanla başlıyor.Fenerbahçe, Antalyaspor'u 1-0 yenerek Trabzon maçı öncesi moral buldu.Trabzonspor'un Ankaragücü ile beraber kalmasının ardından Antalya maçı sarı lacivertliler için bir kat daha önem kazanmıştı. Puan farkını 7'ye indirmenin planlarını yapan Fenerbahçe, mücadeleye Niang-Semih-Alex üçlüsüyle başladı. Ev sahibinde de sakatlığı geçen Necati-Tita ikilisiyle birlikte yeni transfer Ali Turan da sahadaydı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Niang ile Ömer'in kalesini yoklayan Fenerbahçe, ilk 45 dakikanın en önemli pozisyonunu Emre'nin içeri çevirdiği topa Senegalli'nin dokunamamasıyla değerlendiremedi. Maçın 41. dakikasında sezonun en güzel gollerinden bir atıldı. Gökhan Gönül, ceza sahası dışında topla buluştu ve iki Antalyalı futbolcuyu ekarte ettikten sonra harika bir aşırtmayla Ömer'i avladı: 1-0.

İkinci yarıya ev sahbi etkili başlayıp ilk dakikalarda pozisyonlar buldu ama sarı lacivertliler, iyi bir direnç gösterip İstanbul dışındaki 2. galibiyetini alarak evine döndü. Puanını 36'ya yükselten Fenerbahçe, aynı zamanda haftaya oynanacak Trabzonspor öncesi moral bulmuş oldu.

Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izleANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI FOTO GALERİ

Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izleANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ



MP ANTALYASPOR-FENERBAHÇE: 0-1

STAT: Mardan
SAAT: 19:00
HAKEM: Tolga Özkalfa

MP ANTALYA

Ömer, Erkan, Ali Turan, Deniz, Yenal (Dk. 79 Kenan), Sedat, İbrahim (dk. 79 İlkem), Uğur, Necati, Tita, Mehmet Yılmaz(Dk. 78 Serge)

FENERBAHÇE

Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Semih (Dk. 62 Özer), Alex (dk.90 Gökay), Niang (dk. 77 Dia)

GOL:Dk. 41 Gökhan Gönül
SARI KARTLAR: Erkan, İbrahim, Özer
KIRMIZI KART: Erkan

90' Dakika : Hakem Tolga Özkalfa maçı bitiren düdüğü çalıyor. Fenerbahçe deplasmanda karşılaşmayı 1-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 36'ya yükselterek ligin ikinci yarısına 3 puanla başlıyor.

90' Dakika : Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Alex Giren oyuncu 14 numarayla Gökay

90' Dakika : Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan rakibini geçerek ceza sahası içine girdi, yerden pasını verdi ama top kaleci Ömer'de kaldı.

90' Dakika : Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Alex savunmanın arkasına sarktı kaleciyle karşı karşıya kaldı şutunu vurdu ve top kaleci Ömer'de kaldı.

90' Dakika : 4. Hakem Hüseyin Sabancı maçın sonuna 4 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

89' Dakika : Fenerbahçe'de Özer hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

88' Dakika : Antalyaspor gole çok yaklaştı. Tita sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, ceza sahası içinde yaşanan karambolde Kenan sert vurdu ve kaleci Volkan son anda topu üstten kornere çeldi.

86' Dakika : Antalyaspor atağında İlkem sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Yobo kafayla topu uzaklaştırdı.

84' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Ali Turan kafayla topu uzaklaştırdı.

83' Dakika : Fenerbahçe atağında Dia sağ kanattan topla çizgiye indi ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

82' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

81' Dakika : Fenerbahçe'de Mehmet Topuz sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top baraja çarparak uzaklaştı.

80' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

79' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 28 numarayla Yenal, Giren oyuncu 99 numarayla Kenan Özer

78' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 4 numarayla İbrahim Dağaşan Giren oyuncu 39 numarayla İlkem

77' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 61 numarayla Mehmet Yılmaz Giren oyuncu 10 numarayla Djiehoua

76' Dakika : Fenerbahçe'de Lugano rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

75' Dakika : Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Niang Giren oyuncu 92 numarayla Dia

73' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ömer'de kaldı.

72' Dakika : Fenerbahçe atağında Niang sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Yenal topu kafayla kornere gönderdi.

70' Dakika : Fenerbahçe atağında Andre Santos sol kanattan topla ilerlemek istedi ama topu ayağından açınca savunma araya girerek topu kazandı.

69' Dakika : Antalyaspor atağında İbrahim Dağaşan sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.

68' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

67' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da İbrahim Dağaşan rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

65' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da Erkan Sekman rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

64' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz, Niang'ın koşu yoluna pasını attı ama Niang topu kontrol edemeyince savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

62' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Niang yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

61' Dakika : Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 23 numarayla Semih Giren oyuncu 20 numarayla Özer

60' Dakika : Antalyaspor'da Tita ceza sahası içinde endirekt serbest vuruşu kullandı,Tita Necati'ye pasını verdi, Necati gelişine vurmak istedi ama etkisiz bir vuruş olunca savunma tehlkeyi uzaklaştırdı.

59' Dakika : Fenerbahçe'li futbolcular şu anda hakeme itiraz ediyorlar.

57' Dakika : Fenerbahçe'de Lugano kaleci Volkan'a pasını verdi ama kaleci Volkan topu elle alınca hakem geri pas diyerek endirekt serbest vuruş kararı verdi.

55' Dakika : Antalyaspor atağında Yenal sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

53' Dakika : Antalyaspor'da Tita sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu taca gönderdi.

51' Dakika : Antalyaspor atağında Yenal sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

50' Dakika : Antalyaspor atağında Sedat ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama savunma topu uzaklaştırdı.

49' Dakika : Antalyaspor atağında Uğur İnceman ceza sahası içinde kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

48' Dakika : Antalyaspor atağında Sedat sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, savunmada Yobo ters bir vuruş yaptı ve top kornere çıktı.

47' Dakika : Fenerbahçe atağında Alex topla birlikte ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.

46' Dakika : Medical Park Antalyaspor hakem Tolga Özkalfa'nın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

45' Dakika : Hakem Tolga Özkalfa ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona eriyor.

44' Dakika : 4. Hakem Hüseyin Sabancı ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

42' Dakika : Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

41' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Gökhan Gönül'ün attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Gökhan Gönül çalımlarla rakiplerini geçerek ceza sahası önüne geldi kaleci Ömer'in önde olduğunu göürnce aşırtma vuruş yaptı ve top kaleci Ömer'in bakışları arasında ağlarla buluştu.

39' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe ortasını yaptı, Emre gelişine uzak köşeye sert vurdu Niang kayarak dokunmak istedi ama yetişemeyince top auta çıktı.

37' Dakika : Fenerbahçe'de Semih'in tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.

36' Dakika : Fenerbahçe'de Semih ceza sahası önünde sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

34' Dakika : Fenerbahçe'de Alex kaleye yaklaşık 28 metreden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top az farkla yandan auta çıktı.

32' Dakika : Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Alex yaklaşık 30 metreden kaleye sert vurdu ve top az farkla üst direkten auta çıktı.

31' Dakika : Antalyaspor atağında Mehmet Yılmaz ceza sahası içine yerden pasını verdi ama top kaleci Volkan'da kaldı.

29' Dakika : Antalyaspor atağında İbrahim Dağaşan ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top üstten auta çıktı.

28' Dakika : Antalyaspor'da Necati'nin tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.

27' Dakika : Antalyaspor'da Necati bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

25' Dakika : Antalyaspor atağında Uğur İnceman sağ kanattan çalımlarla ceza sahası önüne kadar geldi ama savunmada Andre Santos araya girerek topu kazandı.

24' Dakika : Fenerbahçe atağında Niang sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

23' Dakika : Antalyaspor'da Tita sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Volkan yumrukla topu uzaklaştırdı.

21' Dakika : Antalyaspor atağında Sedat sağ kanattan sol kanata doğru uzun oynadı ama savunmada Gökhan Gönül araya girerek topu taca gönderdi.

19' Dakika : Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası içinde savunmadan dönen topa sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

18' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Deniz araya girerek topu kornere gönderdi.

17' Dakika : Fenerbahçe atağında Emre sağ kanattan kaleye doğru ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

16' Dakika : Fenerbahçe'de Emre'nin tedavisi tamamlandı maça devam ediyor.

15' Dakika : Fenerbahçe'de Emre'nin tedavisi saha dışında yapılacak ve maç devam ediyor.

14' Dakika : Fenerbahçe'de Emre bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

13' Dakika : Antalyaspor atağında Sedat sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

12' Dakika : Antalyaspor atağında Uğur İnceman sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

10' Dakika : Fenerbahçe atağında Niang sol kanattan topla içeriye girdi, dar açıdan uzak köşeye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

9' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

7' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

6' Dakika : Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

5' Dakika : Antalyaspor atağında Sedat ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

4' Dakika : Fenerbahçe'de Semih ofsayt pozisyonunda kaldı.

3' Dakika : Antalyaspor atağında Tita sol çaprazda yerden sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

2' Dakika : Fenerbahçe atağında Niang sol kanattan ceza sahası içine girdi, dar açıdan kaleye şutunu vurdu ama top kaleci Ömer'de kaldı.

1' Dakika : Karşılaşma Fenerbahçe'den Semih'in vuruşuyla başlıyor.

0' Dakika : Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe 33 puanla 3. , Medical Park Antalyaspor ise 23 puanla 11. sırada bulunuyor.

0' Dakika : Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 18.hafta karşılaşmasında Mardan Stadında Fenerbahçe ve Medical Park Antalyaspor karşı karşıya geliyor.

MP ANTALYA

Ömer, Erkan, Radeljic, Deniz Barış, İlkem, Zitouni, İbrahim, Uğur İnceman, Djiehoua, Mehmet, Kenan Özer

FENERBAHÇE

Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Nian

MAÇ ÖNCESİ

M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle- LİG TV canlı maç izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle. AntalyaspLigin ilk yarısında liderin 9 puan gerisinde kalan, Avrupa'ya ve Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda eden Fenerbahçe, artık önünde kalan tek hedefe kilitlendi.

İstanbul'daki çalışmaların ardından Yeni Malatyaspor maçından sonra Antalya'ya gelen ve 1 haftadır kampta bulunan Sarı-Lacivertliler, ikinci yarının ilk haftasında yarın akşam karşı karşıya gelecekleri Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını bu akşamki son çalışmayla tamamlayacak.

Sarı-Lacivertli takımda sadece Uğur Boral'ın sakatlığı bulunurken, Niang'ın dün takımla çalışması ve forma giyecek duruma gelmesi teknik heyeti sevindirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman sahaya süreceği kadroyu şekillendirirken, Samsunspor ile oynanan hazırlık maçından farklı olarak Semih'in yerine Niang'ın ilk 11'de olması kesin. Aykut Kocaman formda görünen Dia için yer ararken, Senegalli oyuncu Özer'in yerine orta sahanın solunda yer alabilir.Kocaman'ın yarın akşam takımını sahaya şu muhtemel 11 ile çıkarması bekleniyor:

Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer (Dia), Alex, Niang

Medical Park Antalyaspor'un ise muhtemel 11'i şöyle:

Ömer, Erkan, Ivan Radeljic, Deniz Barış, İlkem, Ali Zitouni, İbrahim Dağaşan, Uğur İnceman, Tita, Mehmet Yılmaz, Serge Djiehoua.

"SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇI"

Sarı-Lacivertli ekipte herkes Antalyaspor maçı öncesi kenetlenmiş durumda. Antalyaspor maçına "dönüş maçı" olarak bakan futbolcular ve teknik heyet bu maçı kazanamamaları halinde bir sonraki Trabzonspor maçının daha zor olacağını belirtiyorlar. Puan farkının açılmasını istemeyen ve önce Antalyaspor maçına konsantre olan Sarı-lacivertli takımda kaptan Alex ve Emre başta olmak üzere tüm oyuncular maçın önemine dikkat çekerek, kendi aralarında "Sezonun en önemli maçı bizim için bu maç. Bu maçı kayıpsız geçerek galibiyet serisi yakalamalıyız" diye konuşuyorlar.Alex'in sözleşmesinin uzatılması ile ilgili yöneticilerin kendisiyle konuşması Brezilyalı kaptanın kaygılarını da yok ederken, Teknik direktör Aykut Kocaman'ı da rahatlattı. Alex'e, "Ligin ikinci yarısında sana her zamankinden daha fazla ihtiyacım olacak" demesi de oyuncusunu onurlandırırken, Kocaman oyuncularından %100 Antalyaspor maçına konsantre olmalarını istedi.Ligde ilk yarıdaki 17 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 33 puan toplayarak 3. sırada yer alan sarı-lacivertli ekibin, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek için ilk hedefi galibiyet.Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya‘da yaptığı kampla sürdüren sarı-lacivertliler, bu akşam kampta bulunduğu Miracle Otel‘in sahasında basına kapalı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Mardan Antalyaspor Stadı‘nda yarın saat 19.00‘da başlayacak Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

-İSTANBUL DIŞINDA 10 MAÇTA 7 MAĞLUBİYET-

Bu sezon mücadele ettiği 3 kulvarda da İstanbul dışında yaptığı maçlarda oldukça kötü bir performans sergileyerek sadece 1 kez kazanan Fenerbahçe için galibiyet bu anlamda da büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertliler, ligde, Ziraat Türkiye Kupası‘nda ve Avrupa mücadelesinde İstanbul dışında yaptığı 10 maçta 7 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

ANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI

Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıkları kapsamındaki Antalya kampında, akşam saatlerinde kamp yapılan Miracle Otel’in sahasında yaptığı antrenmanla MP Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda sarı - lacivertliler, 4 grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Ardından oyuncularımız 2 gruba ayrılarak çalışmalrını sürdürdüler. Birinci grup taktiksel çalışmalar yaparken, ikinci grup dar alanda pas organizasyonları çalıştılar. Oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalar ile tamamladılar. Özer Hurmacı, antrenmana ameliyat olduğu sol ayağındaki ağrıları nedeniyle tedbir amaçlı katılmazken, Uğur Boral ise takımdan ayrı bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.