Ulukışla Belediye Başkanı Avşar CHP’den milletvekili aday adayı

Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar ve CHP‘nin eski Niğde İl Başkanı Durali Özçelik, CHP’den milletvekili aday adayı olduklarını açıkladı.



CHP il binasında basın toplantısı düzenleyen Avşar ile Özçelik‘in basın açıklaması sırasında, il yönetimi ve partililer hazır bulundu. CHP İl Başkanı Durali Özçelik, 1991 yılında SHP’de siyasete başladığını hatırlatıp, 20 yıldır CHP’de merkez ilçe başkanlığı, il yöneticiliği ve il başkanlığı gibi çeşitli görevlerde partiye hizmet verdiğini anlattı.
Özçelik, açıklamasında, CHP’den aday adayı olduğunu ilan ettiğini, bunu açıklamak yerinde parti binası olduğunu vurgulayarak, halka ve partilere daha iyi hizmet vermek ve Niğde’yi temsil etmek için aday olduğunu hatırlattı.

Durali Özçelik’in aday adaylığını açıklamasının ardından CHP’li Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar, CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu ilan etti. Hacı Avşar, siyasi geçmişini anlatarak başladığı konuşmasında, 40 yıldır sol ve emek eksenli düşünceye sahip olduğunu vurguladı ve haziranda yapılacak seçimlere resmen CHP’den aday adayı olduğunu ilan etti.