Ak Partili Biçer Pazarlar'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Referandum çalışmaları için Pazarlar ilçesine gelen AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Pazarlar Belediyesinin kentsel altyapı çalışmalarını yerinde inceledi yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı

Ak Partili Biçer Pazarlar'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi
Referandum çalışmaları için Pazarlar ilçesine gelen AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Pazarlar Belediyesinin kentsel altyapı çalışmalarını yerinde inceledi yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Biçer'e, Belediye Başkanı Ahmet Torun, AK Parti Pazarlar ilçe Başkanı Bilal Demirci ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.
Biçer, kentsel altyapı çalışmalarının yerinde incelemeler yaparken yaptığı açıklamada, "Pazarlar ilçemiz için yapılması gereken en acil ve en önemli projelerden birisi olan kentsel altyapı projesinin yapım çalışmasına gelmesi bizleri son derece sevindirdi. Kentsel altyapı projesi tamamlandığında Pazarlar İlçemizin en az 50 yıl kanalizasyon problemi kalmayacaktır. Hükümetiz Kütahya'da ve Türkiye'de yapılması gereken tüm çalışmaları yapmaktadır. Durmak Yok Hizmete Devam. Ayrıca Tüm halkımızın Ramazan Bayramını Kutluyorum" dedi.
Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ise, "Kütahya Milletvekilimiz İsmail Hakkı Biçer'in ilçemizi ve bizleri ziyaret etmeleri bizleri son derece memnun etti. İlçemizin en büyük projesi olan kentsel altyapı projesinin hayata geçiriyor olmamızın haklı gururu ve sevincini yaşıyoruz. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Pazarlar İlçemiz için büyük önem arz eden ve yüzde 75'i İller Bankasından hibe olarak ihaleye çıkan ve yüklenici firma tarafından başlanan Kentsel altyapı projesinin 300 günde bitirilecektir. Bu vesile önümüzdeki günlerde yaşayacağımız Ramazan Bayramınızı kutluyor, Tüm milletimize, ülkemize ve devletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.