Ak Parti'li Hamarat, Yol Çalışmalarını Denetledi

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, referandum çalışmalarının yanı sıra bölgede sürdürülen yapılan çalışmaları denetledi

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, referandum çalışmalarının yanı sıra bölgede sürdürülen yapılan çalışmaları denetledi. Hamarat, 3 ilçeyi birbirine bağlayan yolda çalışmaların tam gaz sürdüğünü söyledi.
Beraberindeki bir heyet ile birlikte Akkuş, Çaybaşı ve Ünye'yi birbirine bağlayan yol çalışmalarını denetleyen Hamarat, iç bölgelerde çok faal bir çalışma yürüttüklerini belirtti. İç bölgelerde ilçe ve beldeleri birbirine bağlayan yeni yolların yapımı veya mevcut yolların yenilenmesi ile ilgili yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Hamarat, "Şu anda Çaybaşı ilçesi, Ünye'nin İlküvez, Pelitliyatak, Tekkiraz beldeleri ve Akkuş ilçelerinin bağlantısının sağlanacağı noktadayız. Yol çalışmaları hızla sürüyor. Bir taraftan yerel idarecilerimiz belediye imkanlarıyla yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürürken bir yandan da KÖYDES kapsamında devletimiz hızla ülkemizin muasır medeniyet seviyesine ulaşması için çalışmalarını yürütüyor. Bu yolun yapılmasıyla insanlarımız bir birine daha kolay kavuşacak. Bu hizmetlerin halkımız üzerindeki memnuniyetini görüyoruz. Her yaptığımız hizmet yeni hizmet taleplerini de doğuruyor. Yapılan her hizmet bir birini tetikliyor. Yeni yapılacak hizmetleri zorunlu kılıyor. Bu da bizlere sürekli vatandaşımıza hizmet etme fırsatını doğuruyor. Dolayısıyla biz gündemimizi her gün yeniliyoruz. Her ziyaretimizde yeni hedefler koyuyoruz" dedi.