Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, Bayram Mesajı Yayınladı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, toplum hayatında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği müstesna günlerden biri olarak değerlendirdikleri bir Ramazan Bayramını idrak etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, toplum hayatında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği müstesna günlerden biri olarak değerlendirdikleri bir Ramazan Bayramını idrak etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ramazan Bayramı nedeniyle tebrik mesajı yayınladı. Ünver, mesajında içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni de barındıran, rahmet ve bereket ayı ramazan ayının tüm güzellikleri ile tamamlanmasının ardından, tüm inananlara sunulan hediyelerden biri olarak da bilinen Ramazan Bayramı'nı karşılamanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti. "Bir ve beraber olarak yüce yaratıcımızın hediye olarak sunduğu dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı'nı en ulvi duygularla idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz" diyen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, şöyle devam etti:
"Bolluk, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının hemen ardından yüce rabbimizin tüm inananlara ihsan ettiği bir Ramazan Bayramı'nı daha halkımız ile birlikte el ele, gönül gönüle geçirmenin derin bahtiyarlığını yaşıyorum. Üzüntü ve tasaların azaldığı, sevgi, barış ve dostluk ilişkilerinin en zirve noktalarda bulunduğu böylesine müstesna günlerde, daha gelişmiş ve daha müreffeh Nevşehir oluşturulmasına yönelik adımların daha da büyümesine vesile olacağına inancımız sonsuzdur. Tüm inanan kardeşlerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, sevgi ve dostluğun pekiştiği bayramın, tüm güzellikleri ile doya doya yaşanmasını diliyorum. Bu vesile ile muhterem Nevşehirli vatandaşlarımın aileleri ile birlikte Ramazan Bayramlarını tüm içtenliğimle tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve başarı temenni ediyorum."