Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Esnaf Gezisinde

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde esnafı ziyaret ederek, 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan referandum hakkında bilgi verdi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve beraberindeki heyet ile birlikte, AK Parti ilçe binasında yapılan kısa bir değerlendirme toplantısının ardından esnafı dolaşarak referandumda "Evet" oyu kullanımlarını istedi.
Daha sonra ilçe teşkilatının verdiği iftara katılan Bakan Şimşek, burada da Anayasa değişiklik paketi ile ilgili bilgi verdi.
Doğan Halı Saha Düğün salonunda verilen iftara Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yanı sıra, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Fatma Şahin, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Mahmut Durdu, AK Parti il Başkanı Ahmet Uzer, İslahiye İlçe Başkanı Şaban Doğan, AK Parti İslahiye eski Başkanı Av. Osman Öztürk, Fevzi paşa Belde başkanı Hasan Bal, Yeşilyurt Belde Başkanı Osman Saydam, Boğaziçi Belde Başkanı Ali Yiğit, İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Hamza oğlu, Selim Çetin partililer ve vatandaşlar
katıldı.