Patnos'ta Kafe Ve Pansiyon Açılışı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde yapılan pansiyon ve kafe ilçe protokolü tarafından hizmete açıldı.

Patnos'ta Kafe Ve Pansiyon Açılışı
Zeki Çelik Caddesi üzerinde bulunan Harzemşah Pansiyonu ve Şah Kafe'nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, ilçede büyük bir enerji birikiminin olduğunu söyledi. İlçede özel sektörün iyi bir şekilde geliştiğini vurgulayan Kaymakam Niyazi, "Özel sektörün hizmet sektöründe vermiş olduğu bu faaliyetler sadece kar maksimizasyonuz değil ilçemize gelmiş kamu personellerinin ve diğer insanların huzur bulacağı hizmetlerdir. Aynı zamanda kamunun daha iyi hizmet vermesi içinde faaliyetlerdir. Harzemşah Pansiyon ve Şah Kafe'nin içinde bulunan gerek mobilyalar, gerek renkler, gerekse misafirperverlik ve güler yüzlülük bu tür tesislerin açılması konusunda herkesi cesaretlendirmeli. inşallah hayırlı uğurlu olur, insanlarımız memnun olurlar tesisimizde amacına ulaşmış olur. Ben kendilerine daha sonraki girişimleri içinde başarılar diliyorum" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından işletmenin açılış kurdelesi Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ve Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz tarafından kesildi. Program verilen kokteyl ile son buldu.
Açılış törenine Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık ve çok sayıda davetli katıldı.