Zafer Bayramı Yüzme Yarışları Yapıldı

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Yüzme Müsabakaları büyük bir ilgi gördü

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Yüzme Müsabakaları büyük bir ilgi gördü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Havuzundaki müsabakalara 100'e yakın minik ve yıldız yüzücü katıldı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışları çok sayıda spor sever ile sporcuların aileleri de izledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürleri Şinası Polat, Bülent Tilkidöğen, Spor Koordinatörü Ahmet Çelebi, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Lütfi Karakaya ve Yüzme Havuzu Tesis Amiri Aziz Şendur'un da izlediği müsabakalarda minik yüzücüler nefesleri kestiler. Oldukça çekişmeli geçen yüzme yarışlarında minik yüzücüler, madalya almak ve dereceğe girmek için yoğun bir çaba gösterdiler.
Antrenörler Bülent Tatlısu, Cengiz Dilik ve Ahmet Aktaş yönetiminde yapılan yüzme müsabakalarından dereceye giren sporculara madalya verildi. Gençlikspor, Çelebispor ve Palandöken Gençlikspor Kulübünden 100'e yakın sporcu zafere kulaç atarken, ailelerin ve protokolün önünde tüm hünerlerini sergilemeye çalıştılar.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürleri Şinasi Polat, Bülent Tilkidöğen, Spor Koordinatörü Ahmet Çelebi ve diğer davetliler ile öğrenci velileri dereceye giren sporcuların madalyalarını verdiler.
MİNİKLER ALKIŞLANDI
Oldukça çekişmeli geçen yüzme müsabakalarından tribünleri dolduran aileler, minik sporculara alkış yağdırdılar. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, spor kenti olan Erzurum'un Olimpik Merkezlerden biri olmasının gururunu yaşadıklarını ifade ederek, "Yüzme sporu da olimpik bir spor dalı, onun için mutlaka Türkiye'de dereceye girecek olan sporcular yetiştirip, yüzme dalında olimpiyat kadrosuna vermeliyiz. Bunun için çok çalışacağız. Ailelerinde çocuklarının ellerinden tutarak yüzme havuzuna getirmeleri bizim için mutluluk kaynağı. Bugün de burada 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında yüzme müsabakaları düzenledik. Müsabakalara gösterilen ilgi bizleri bir hayli memnun etmiştir. Bu ilgi olduğu müddetçe bizler daha çok çalışacağız, daha çok spor tesisleri yapacağız ve daha çok spor organizasyonları gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Havuzu Tesis Amiri Aziz Şendur ise ekip olarak çok iyi bir şekilde çalışarak, minik yüzücülere yüzme öğretmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.