Şenay Avcı Ankara'dan Can Dündar'ın sorularını cevapladı

Şenay Avcı, Can Dündar'ın Hanefi Avcı hakkındaki sorularını cevapladı.

Şenay Avcı Ankara'dan Can Dündar'ın sorularını cevapladı
Hanefi Avcı’nın eşi Şenay Avcı, NTV ekranlarında yayınlanan Canlı Ana Haber adlı programa katılarak Can Dündar’ın sorularını yanıtladı. Can Dündar’ın ilk sorusu “Eşinizden yeni bir haber var mı, haber alabildiniz mi?” oldu. Şenay Avcı ilk soruya “Eşimden haber aldım, sadece avukat istemediğini ve itiraz etmediğini öğrendim.” cevabını verdi.

SUÇSUZ OLDUĞUNU BİLİYOR

Can Dündar sorularına “Neden itiraz etmiyor, neden ifade vermiyor açılar mısınız?” ile devam etti. Şenay Avcı bu soruya “Eşim suçsuzluğuna inanıyor, biz de ailecek inanıyoruz. O terör ile zaten sekiz yıl Diyarbakır’da mücadele etti. Dağlarda dolaşan, evine bir ay gelmeyen, çocukları eşiyle ilgilenemeyen bir insan tabii böyle bir insan bu suçu kabul etmesi mümkün değil. Eşimin kararını destekliyoruz.” cevabını verdi.

BİZ GEÇMİŞTE NELER GÖRDÜK…


Bu zamana kadar birçok badire atlattıklarını dile getiren Şenay Avcı gülümseyerek “Biz geçmişte neler yaşadık neler gördük.” diyerek Can Dündar’ın sorularını cevaplamaya devam etti. Can Dündar’ın son sorusu “Cemaatin eşiniz üzerinde bir baskı olduğu söz ediliyordu. Siz de böyle bir baskı hissediyor musunuz?” oldu. Şenay Avcı sorulan son soruya “Yo asla hissetmiyorum. Biz özgür bir aileyiz, sakin kendi halinde bir aileyiz. Öyle kimsenin baskısı altında yaşamayız. Kendi özgür irademizle hareket ederiz” cevabını vererek yayından ayrıldı.