Malatyalılar, Bağcılar'da bir araya geldi

Malatyalılar, uluslararası bir proje olan "7 Renk 8'inci Renkle Buluşuyor" projesi kapsamında Bağcılar'da bir araya geldi. Malatya Gönül Birliği Derne

Malatyalılar, uluslararası bir proje olan "7 Renk 8'inci Renkle Buluşuyor" projesi kapsamında Bağcılar'da bir araya geldi. Malatya Gönül Birliği Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, Malatya yöresine ilişkin, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlendi.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ile Bağcılar Belediyesi'nin birlikte gerçekleştirdiği, "7 Renk 8'inci Renkle Buluşuyor" projesi kapsamında Malatyalılar Bağcılar'da bir araya geldi. 25 Eylül'de başlayan ve 2 Ekim'e kadar devam edecek etkinliklere Türkiye'nin farklı bölgelerinden 20 dernek ile Almanya, Bosna Hersek, Polonya ve Kazakistan'dan gruplar katılıyor.

Daha önce Ramazan çadırı olarak sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinliklere Malatya Gönül Birliği Derneği de katıldı. Malatya yöresine yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirildiği etkinliklere yoğun ilgi yaşandı.