Altınouluk Belediyesi'ne Süpriz Ziyaret

Balıkesir'in 4 ilçe, 4 belde Belediye Başkanı ile birlikte bazı belediye meclis üyesi ve siyasi parti başkanları, Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat'ı makamında ziyaret etti

Altınouluk Belediyesi'ne Süpriz Ziyaret
Balıkesir'in 4 ilçe, 4 belde Belediye Başkanı ile birlikte bazı belediye meclis üyesi ve siyasi parti başkanları, Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat'ı makamında ziyaret etti.
Bigadiç Belediye Başkanı Ayhan Aşık, Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, Sındırgı Belediyesi Meclis Üyeleri Tuna Demir ve Mehmet Bakkal, Susurluk Karapürçek Belediye Başkanı Mehmet İlban, Savaştepe Belediye Başkanı Turgay Yüksel, Manyas CHP İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker, Balya Belediye Başkanı Dündar Cengiz, Manyas Salur Belediye Başkanı Fethi Kilercioğlu, Gökçeyazı Belediye Başkanı Yakup Yılmaz ve Mustafa Kemal Paşa Çeltikçi Belediye Başkanı İzzet Dede, Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat'ı makamında ziyaret ettiler.
Başkan Hasan Özpolat çevre belediyeler ile yakın ilişki içinde olmaktan, mutluluk mutluluk duyduğunu söyleyerek, "Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı bu ziyaretten çok memnun kaldım. kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi,
Bölgelerinde yaptıkları çalışmalar ile ilgili birbirlerine bilgi veren belediye başkanları, ortak sıkıntılarından ve birlikte hareket etmenin öneminden bahsettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Altınoluk Belediye Başkanı Sayın Mimar Hasan Özpolat tek tek kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.