Kurtlar Vadisi Pusu heyecanı bu akşam başlıyor

Kurtlar Vadisi Pusu 94. Bölümü bu akşam ATV ekranlarında yer alacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcı firması Pana Film bu yıl ATV ile anlaşarak Kurtlar Vadisi Pusu'nun önceden de olduğu gibi Perşembe günler yayınlanmasını sağlayacaktır.

Kurtlar Vadisi Pusu heyecanı bu akşam başlıyor
Bu sezon için birçok tartışmaya konu olan 3 fragman yayınlayan Kurtlar Vadisi Pusu bu yıl ATV’de yayınlanacak. İlk olarak Show TV ekranlarında gösterilmeye başlayan ve daha sonra Kanal D ve Star TV ile anlaşan Kurtlar Vadisi bu yıl da ATV ile anlaştı. Kurtlar Vadisi izleyicileri artık bu sezon ATV ekranlarından diziyi izleyebilecekler. Geçen sezon Ezel dizisi ile izlenme rekorları kıran ATV bu yıl da büyük bir atak yaptı ve Kurtlar Vadisi Pusu’yu kanalına bağladı. Bu durum karşısında geçen sezon Aşk-ı Memnu dizisi ile reyting rekorları kıran Kanal D bu sezon bu izleyicileri kaçırmak istemedi. Kanal D geçen sezon Aşk-ı Memnu dizisinin başrol oyuncusu Beren Saat’in oynadığı ‘Fatmagül’ün Suçu ne’ dizisini Kurtlar Vadisi Pusu’nun yıllardır yayınlandığı gün olan Perşembe gününe koyarak televizyon piyasasında rekabet oluşturmayı amaçladı.


KURTLAR VADİSİ PUSU’DA BU AKŞAM NE OLACAK?

Yıllardır dizi sektöründe her zaman zirvede duran Kurtlar Vadisi yeni sezonunda izleyicilerine yine heyecan yaşatacak. Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu sezonu sadece Türkiye’de değil dünyada da konuşulacağa benziyor. Çünkü Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon iyice dünya meselelerine giriyor ve İsrail ile yaşanan krizlerden İsrail’in Filistin halkına yaptığı zulmü gündemine alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu hatta bu yıl İran ile Amerika Birleşik Devletleri arasında yaşanan nükleer silah krizini bölümlerine taşıyacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 94. BÖLÜMÜNDEN KARELER

KURTLAR VADİSİ PUSU 94. BÖLÜM FRAGMANI


Başladığı günden beri zirveden inmeyen Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda da macerasına hızını kesmeden devam ediyor. Polat Alemdar, terörün arkasındaki istihbarat savaşlarını bir bir deşifre etmek için harekete geçiyor. Kurtlar Vadisi Pusu, Polat Alemdar'ın eşini ve çocuğunu kaybettikten sonra yüzünü değiştirmeye karar vermesiyle başlıyor.
İsrail gizli servisinden bir tim, Hatay'da 4 polisi şehit eder. Tim yakalanır ancak bu saldırıyı terör örgütü kisvesi altında yaptıklarını söylerler. İstihbarat, timi kaçırır. Polat, 4 polisi şehit eden timin İncirlik'te olduğunu öğrendikten sonra, son bir kez bu timi ele geçirmek ve İncirlik'te dönen nükleer silah pazarlığını bozmak için harekete geçecektir…