Dünya Seyahat Ödülleri Avrupa Galası Türkiye'de yapılacak

International Herald Tribune tarafından seyahat endüstrisinin 'Oscarları' olarak nitelendirilen Dünya Seyahat Ödülleri (World Travel Awards)'nin Avrup

International Herald Tribune tarafından seyahat endüstrisinin 'Oscarları' olarak nitelendirilen Dünya Seyahat Ödülleri (World Travel Awards)'nin Avrupa Gala Töreni Türkiye'de yapılacak. Dünyanın en önemli turizm etkinliklerinden kabul edilen tören, Rixos Hotels ve Türk Hava Yolları sponsorluğunda 1 Ekim 2010 tarihinde Rixos Premium Belek'de düzenlenecek.

Bu yıl 17'si gerçekleştirilecek Dünya Seyahat Ödülleri'nde kıtaların önde gelen seyahat şirketleri, acentaları ve destinasyonlar 'En İyi' ünvanını kazanmak için yarışacak. Avrupa'nın 22 ülkesinden yaklaşık 600 uluslararası basın mensubunun davet edildiği organizasyona, bölgenin turizm otoriteleri, CEO'ları, lider seyahat şirketlerinin yöneticileri, devlet bakanları, turizm departmanları ve destinasyonların başkanları, endüstrinin önde gelenleri ve ünlüler katılıyor. Avrupa Ödülleri töreni daha önce birçok ülkede yapılmasına karşın ilk defa Türkiye'de Rixos Premium Belek'te düzenleniyor. Turizm sektöründe dünya çapındaki markaların, iş performansı ve yenilikçi, ilham veren ürünler ve hizmetleri ile mükemmel müşteri hizmetleri açısından değerlendirilmesinin yapıldığı organizasyonda, kazananlar, 7 Kasım 2010 tarihinde Londra'da gerçekleşecek Dünya Seyahat Ödülleri'nin finalinde yarışacak.

RİXOS, AVRUPA'NIN EN İYİ HOTEL MARKA ÖDÜLÜNE ADAY

Dünyanın en önemli seyahat ve turizm ödülü olarak adlandırılan ve 1994 yılından beri önemli ödüllerin dağıtıldığı organizasyonda, Avrupa'nın En İyi Hotel Marka 2010 Ödülü'ne aday oteller arasında Rixos Hotel de yer alıyor. Rixos Grubu'nun dışındaki diğer adaylar ise şu şekilde sıralanıyor: "Barcelo Hotels & Resorts, Hilton Hotels, Intercontinental Hotels & Resorts, Kempinski Hotels & Resorts, Le Meridien Hotels & Resorts, Malmaison Hotels, Marriott Hotels Resorts & Suites ve Radisson Hotels & Resorts."