Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi, akademik yıla 'mini ders'le başladı

Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hemşirelik Yüksekokulu 2010–2011 akademik yılı törenle başladı. Açılış töreninin ardından mini bir ders yapıldı. <

Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hemşirelik Yüksekokulu 2010–2011 akademik yılı törenle başladı. Açılış töreninin ardından mini bir ders yapıldı.

Üniversitenin Tıp Fakültesi ve Hemşirelik Yüksekokulu'nda düzenlenen törende konuşan Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Yiğitoğlu, Türkiye'nin son 5 yılda büyük bir eğitim atağı yaptığını söyledi.

77 olan üniversite sayısına bir o kadar üniversite eklendiğini kaydeden Yiğitoğlu, "Türkiye yönünü eğitime geleceğe dönmüştür. Bu büyük atılımın önemini önümüzdeki 10 yıllarda daha net göreceğiz." dedi.

Fatih Tıp'ın eğitimde iddialı bir fakülte olduğunun altını çizen Yiğitoğlu, 3. yılda en yüksek puanla öğrenci alan fakülteler arasında zirveye oturduğunu dile getirdi.

Açılış programına TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Hasgür, Hemşirelik Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Osman Özcan, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Oral, Hacettepe Üniversitesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülten Uyer de katıldı.