Türkiye-Pakistan Gönülköprüsü Platformu'dan yardım çağrısı

Türkiye-Pakistan Gönülköprüsü Platformu 'Şimdi Yardım Zamanı' sloganıyla sel felaketi yaşanan Pakistan'a yardım kampanyası başlattı.

Son zamanların

Türkiye-Pakistan Gönülköprüsü Platformu 'Şimdi Yardım Zamanı' sloganıyla sel felaketi yaşanan Pakistan'a yardım kampanyası başlattı.

Son zamanların en büyük sel felaketinin yaşandığı Pakistan'da yardımlar devam ediyor. Pakistan halkına konut ve sosyal yaşam ihtiyacını gidermek amacıyla Ankara'da birçok sivil toplum kuruluşu tarafından oluşturulan 'Türkiye Pakistan Gönülköprüsü Platformu' ülkeye yardım çağrısında bulundu.

Platform adına konuşan Vakıf-Kur Genel Başkanı Osman Arslan, içerisinde sağlık ocağı, okul cami ve oyun alanlarının da bulunduğu 4 bin konutluk yardım projesi için destek çağrısı yaptıklarını söyledi.

Zor durumda olan Pakistan'da yaşanan drama kayıtsız kalamayacaklarının altını çizen Arslan 4 bin konutluk yardım projesinin Pakistan Hükümeti'nin tayin edeceği bir yere yapacaklarını dile getirdi.

AK Parti Ankara Milletvekili ve Türkiye - Pakistan Gönülköprüsü Platformu Başkanı Burhan Kayatürk de 10 yıl bölgede kaldığını ve Pakistan'ın peş peşe büyük felaketler yaşadığını hatırlattı.

Türkiye'nin zor günlerinde Pakistan'ın yanında olduğunu söyleyen Kayatürk, şimdi de Pakistan'ın Türkiye'den yardım beklediğinin altını çizdi.

Türkiye-Pakistan Gönülköprüsü Platformu aracılığıyla yardım yapmak isteyenler için hesap numaraları ise şöyle:

Kuveyt Türk tüm şubeleri: TL: 6705302-1,

USD: 6705302-101,

EURO:6705302-102

Ziraat Bankası Ankara Bulvar Şubesi: TL: 54783249-5001

İş Bankası Yenişehir Şubesi: TL: 42185803627

Halkbank Necatibey Şubesi: TL: 16000120