Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon için çekilen fragmanı yayınlandı.

Polat Alemdar ve arkadaşlarının macerası yeni bölümlerde de hız kesmeyecek gibi.. İsrail ve Avrupa'nın '2023'te nasıl bir Türkiye?' hayallerine karşılık Türkiye'nin 2023 hayalini gösteren yeni fragman çok konuşulacak... Dizinin ATV ekranlarında dönmeye başlayan fragmanında 2023 yılı için Türkiye'ye senaryoları yer alıyor...

ABD'NİN SENARYOSUNA GÖRE; Türkiye'nin doğu ve güneydoğusu bölünecek, doğusu Ermenistan devletine dahil olacak, güneydoğusu Kürdistan devleti olacak.

İSRAİL'İN SENARYOSUNA GÖRE; İsrail, Irak'taki vaadedilmiş topraklarda bir devlet kuruyor. Diyarbakır ve doğu anadolunun bir bölümünü de topraklarına katıyor.

AB'NİN SENARYOSUNA GÖRE ise İstanbul özerk oluyor, Pontus devletine ek olarak Ermenistan ve Kürdistan kuruluyor...

TÜRKİYE'NİN SENARYOSUNA GÖRE; İşte Kurtlar Vadisi Pusu bu konuda öyle bir senaryo uydurmuş ki... Tam uçuk-kaçık denilecek cinsten... Zira Kurtlar'a göre Türkiye 2023 yılında tüm dünyayı ele geçirecek. Yani bir 13 yıl sonra tüm dünya vatandaşları Türk olacak....

Bu arada merakla beklenen ve çekimleri devam eden Kurtlar Vadisi Filistin filmi de 5 Kasım'da vizyona girecek.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun fragmanında 2023 Amerika'nın Türkiye Senaryosu diye gösterilen haritada gündemi yıllardır meşgul eden harita yeniden gözümüze çarpıyor. Kürdistan ve Ermenistan'ın Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesini işgal ettiğini görüyoruz. Şanlıurfa , Malatya, Tunceli ve Diyarbakır'ın Kürdistan sınırları içerisinde Erzurum, Ağrı ve Van'ın ise Ermenistan sınırları içinde olduğu gösteriliyor.2023 İsrail'in Türkiye Senaryosu'nda ise harita bir öncekinden neredeyse farkı yok... Osmaniye, Muş ,Diyarbakır, Ağrı ve Van illerinin İsrail sınırlarında gösteriliyor.2023 Avrupa'nın Türkiye Senaryosu'nda ise İstanbul özerk yapıda gösterilirken Kürdistan, Ermenistan ve Pontus'un yine Türkiye'den toprak paylaştığı görülüyor. Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılında bizim seneryomuz diye sunulan haritada ise tüm dünyanın Türk Devleti olarak gösteriliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2010-1011 sezonunu fanatikleri iple çekiyor...

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ FRAGMANI - İZLE