Fethiyespor'a Taraftardan Moral Desteği

Sezona deplasman galibiyeti ile başlayan Fethiyesporlu futbolculara taraftarlardan moral desteği geldi.

Önceki akşam ilk olarak Fethiye 2.Etap Sahil Bandındaki bir restoranda akşam yemeği yiyen futbolcular sonrasında da taraftarlarca düzenlenen geceye katıldılar. Taraftar ve kulüp dayanışmasının yaşandığı gecede yeni sezon için pasta da kesildi. 2010-2011 sezonuna Pursaklarspor galibiyeti ile başlayan Fethiyespor bu hafta sonunda Belediye Vanspor ile bu sezon ilk kez seyircisi önüne çıkacak. Maç öncesi Fethiyespor Taraftarlar Derneği (FETAD) tarafından organize edilen kutlama ile futbolculara bu maç öncesi moral desteği verildi. İlk olarak Fethiye 2.Etap Sahil Bandındaki bir restoran'da akşam yemeği yiyen futbolcular daha sonra sahil bandında yürüyüş yaptılar.

ÖZTÜRK, "SEZONU SONU KONUŞACAĞIM"
Yeni sezonun hayırlı olması adına pastanın da kesildiği gecede ilk olarak Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk kısa bir konuşma yaptı. Asıl konuşmasını sezon sonunda yapacağını belirten Başkan Öztürk, konuşması için bir hedef olduğunun altını çizerek "Sezon bitmeden konuşmamaya söz verdim. Bu yüzden beni mazur görün ama şunu bilin ki sezon bitince konuşacağım. Konuşmanın yolu hepimizin arzu ettiği farklı bir hedeften geçiyor. Bu yüzden sezon sonu konuşacağım" dedi.

SÖZERİ'DEN MÜCADELE EDEN TAKIM SÖZÜ
Daha sonra konuşan ve organizasyonu yapan taraftarlara teşekkür eden Fethiyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri "Öncelikle bu organizasyonu tertipledikleri için taraftar grubuna teşekkür ediyoruz. Bir galibiyet aldık ve lige galibiyetle başlamış olduk. Ancak bunu abartmamak lazım. Çünkü yolumuz daha çok uzun. Bu sene futbolcu kardeşlerimizle beraber bir hedef ortaya koyduk. Bu hedefi de siz dile getiriyorsunuz zaten. İnşallah bu yönde çok olumlu mesafe alırız. Geçen sezon ortasında yine burada bir konuşma yapmıştım. Buradan 'Bu takım, küme düşse bile mücadeleyi sonuna kadar bırakmayacak' şeklinde bir söz vermiştik. Sağ olsunlar arkadaşlarımız bizi yanıltmadı ve takımı ligde bıraktık geçen sene. Şimdi yine aynı sözü veriyoruz. İyi mücadele eden bir takım, sizlere, Fethiyespor camiasına layık olmaya çalışan bir takım göreceksiniz bu sezon. Bundan emin olun. İnşallah bu güzel günlere hep birlikte el ele gideceğiz diye düşünüyorum" dedi. Kısa adı FETAD olan Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş, "Fethiyespor taraftarları olarak geçen sene ve bu sene gösterdiğiniz ilgi, cesaret ve yılmaksınız verdiğiniz destekten dolayı önce size ve geçen seneki sezonun ağır yükünü taşıyan sporcu arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu sene yeni bir lige başladık. Bu lig bizi yoracak gibi gözüküyor ama ne olursa olsun benim sporcu arkadaşlarıma sonsuz güvenim var. Bunu geçen sene bize ispat ettiniz. Bu sene de daha fazlasını yaşamayı diliyorum. Bu saatten sonra çok fazla konuşmaya gerek yok. Bundan sonraki sözleri sahada siz futbolcular, tribünde de bizler söyleyeceğiz" dedi. Yapılan konuşmaların ardından Fethiyespor'un kaptanları Ali Gürsoy ve Önder Dalkıran ile geçen sezonun başarılı oyuncularından Ferdi Aksakal ve Fethiye doğumlu olan ve bu sezon takıma katılan Selçuk Özkan, FETAD Başkanı Alper Samurkaş ile beraber pastayı keserek birbirlerine ikram ettiler. Fethiyespor yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı taraftar gecesi pastanın kesilmesinin ardından sona erdi.