Sivasspor'da yüzler gülmüyor

Süper Toto Süper Liginin 5'inci haftasında kendi evinde son saniyelerde yediği gol ile Eskişehirspor'la 1-1 berabere kalan Sivasspor'da yüzler gülmüyor.


SİVAS-Süper Ligin 4’üncü haftasında Trabzonspor yenilgisi ile taraftarını üzen ve bu yenilgiyi unutmak için dün kendi evinde Eskişehirspor karşılaşmasına mutlak galibiyet parolası ile çıkan Sivasspor’da son saniyede kaçan üç puanın üzüntüsü yaşanıyor.

Bu beraberliği hak etmedik diyen Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, “Karşılaşmaya çok iyi başladık. Maç bitene kadar oyunun kontrolü sürekli olarak bizdeydi. Bir çok gol pozisyonu yakalamamıza rağmen değerlendiremedik. 1-0 gibi tehlikeli bir skorla karşılaşmaya devam ederken uzatma dakikalarının son saniyesinde gelen gol ile 2 puanı kendi sahamızda bıraktık. Takımımızın oynadığı futbol gelecek haftalar için umut verici. Çok üzgünüz Eskişehirspor karşılaşmasında galip gelerek taraftarımızı sevindirmek istiyorduk. Ama olmadı. Futbolun adaleti yok. Çok üzgünüz” dedi.

SEDAT BAYRAK’A GEREKLİ CEZAYI VERDİK
Trabzonspor karşılaşmasında kırmızı kart gördükten sonra formasını hakeme fırlatan ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 4 maç ceza alan Sedat Bayrak içinde Mecnun Otyakmaz, “Teknik heyetten aldığımız rapor doğrultusunda Sivasspor yönetimi olarak Sedat Bayrak’a 50 bin TL para cezası verdik. Kendisini de bir daha böyle şeyler yaşanmaması konusunda sert bir dile uyardık” dedi. (dha)