Ak Partili İsmail Hakkı Biçer'in Referandum Tahmini Tuttu

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in referandum öncesi memleketi Simav ve Türkiye ile ilgili tahminleri aynen tuttu.

Ak Partili İsmail Hakkı Biçer'in Referandum Tahmini Tuttu
Simav için yüzde 71, Türkiye için de yüzde 60 dolayında evet oyu çıkacağı tahmininde bulunduğunu ifade eden Biçer, " Tahminlerimin tutmasının sevincini yaşıyorum. Yüzde 71'lik evet oyu kullanılması Simav'da demokrasinin bir zaferidir. Hem hemşerilerim hem de memleketim insanı partimize inanıp güvendiğini bir kez daha ispatlamıştır. Kendilerine müteşekkirim" dedi.
Referandum sonuçlarını parti lokalinde değerlendiren Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer," Türkiye Ramazan Bayramının ardından demokrasi bayramından da yüzünün akıyla çıkmıştır" diye konuştu.
Simav halkının Referandumda yüzde 71 oranında evet oyu kullanmasının kendilerine yeni bir sorumluluk yüklediğine işaret eden Biçer," Bize inanıp güvenen Simav halkına vefa borcumuzu en iyi bir şekilde ödeyeceğiz. Geniş açıklamayı İlçe Seçim Kurulu'nun kesin sonuçlarını açıklamasının ardından yapmayı düşünüyorum. Ancak şunu ifade etmek istiyorum. Hangi partiden olursa olsun, DP, MHP, CHP tabanından bize destek veren hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca BBP ve SP'lilere de müteşekkiriz. Sonuçların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu süreçte bize destek veren basın mensuplarına da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.