Kuşadası Belediyesi 2010 Öykü Ve Şiir Günleri Başladı

Kuşadası Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "2010 öykü ve şiir günleri" başladı

Kuşadası Belediyesi 2010 Öykü Ve Şiir Günleri Başladı
Kuşadası Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "2010 öykü ve şiir günleri" başladı. Kuşadası Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve 5 gün sürecek olan etkinlik, 9 Ağustos tarihinde sona erecek.
Kuşadası Belediyesi Öykü ve Şiir Günleri'nin ilk gününde ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan sahne aldı. Kuşadası sahilindeki İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 bin kişinin izlediği etkinlikte sahneye çıkan Ahmet Selçuk İlkan, hayranlarından büyük ilgi gördü. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, hayranlarıyla birlikte bir çoğu bestelenerek şarkı olan ünlü şiirlerini de seslendirdi. Ahmet Selçuk İlkan, konserinin bitiminde de kitaplarını imzaladı.
5 gün sürecek olan Kuşadası Öykü ve Şiir Günleri kapsamında Mesut Yar, İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda " Nafile Muhabbetler " ismiyle tek kişilik bir gösteri yapacak. 7 Ağustos tarihinde Hidayet Karakuş, 8 Ağustos tarihinde Haydar Ergülen ve 9 Ağustos tarihinde Ataol Behramoğlu Saat: 21.00'de Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde hayranlarıyla buluşacak.