Okçuluk Zafer Kupası Yarışları Yapıldı

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Okçuluk Zafer Kupası Müsabakaları Cemal Gürsel Spor Salonu'nda yapıldı

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Okçuluk Zafer Kupası Müsabakaları Cemal Gürsel Spor Salonu'nda yapıldı. Büyük bir çekişme içinde geçen müsabakalarda okçular, hedefi vurmak için kıyasıya mücadele etti. 17 sporcunun yarıştığı müsabakalarda Büyük Erkeklerde birinciliği Erol Sulumer kazanırken, Hakan Bozkurt ikinci oldu. M. Cenap Cindilli ise üçüncü sırada yer aldı.
Bayanlarda birinciliği Gülcan Çakır elde ederken, Özge Altunlu ikinci, Elif Karagöl üçüncü oldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Hikmet Dumanoğlu, Zafer Kupası Okçuluk Müsabakalarının çekişmeli geçtiğini belirterek, yarışların Türkiye şampiyonası öncesinde kendileri için iyi bir tecrübe olduğunu söyledi. Dumanoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın destekleri ile Okçuluk Zafer Kupası düzenlediklerini belirterek, "Okçulukta her geçen gün hedeflerimizi daha da büyütüyoruz" dedi.