Ünlü Şairler Ramazan Gecelerine Renk Kattı

Denizli Belediyesi'nin İncilipınar Parkı'nda gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri büyük ilgi gördü

Denizli Belediyesi'nin İncilipınar Parkı'nda gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri büyük ilgi gördü. Yazar ve şair Yavuz Bülent Bakiler, Ekrem Kaftan ve Recep Garip'in katıldığı programda vatandaşlar şiir dolu bir Ramazan programı izlemenin keyfini yaşadı.
Denizli Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde İncilipınar Parkı'nda düzenlediği gecelere her gece binlerce vatandaş katılıyor. Tiyatrodan müziğe kadar birçok etkinliğin yer aldığı gecelerin hafta sonu konukları yazar ve şairler Yavuz Bülent Bakiler, Ekrem Kaftan ve Recep Garip oldu. Ünlü şairlerin sunduğu şiir dinletisini AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan'ın yanı sıra Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile çok sayıda vatandaş izledi. Şiir dinletisi öncesi bir konuşma
yapan Başkan Nihat Zeybekci, parka gelenlerin Ramazan'larını kutladı ve geceye katılan şairlere geceye katıldıkları için teşekkür etti. Ünlü şairler Yavuz Bülent Bakiler, Ekrem Kaftan ve Recep Garip'in sahne alması ile başlayan dinleti tam bir şiir şölenine dönüştü. Duygu ve düşüncelerini dizelere aktaran şairler bir yandan şiirlerini seslendirirken bir yandan da yaşamdan edindikleri tecrübelerini izleyenlerle paylaştı. Dinletinin ardından şairler şiir kitaplarını imzaladılar.
(EV-AV-HO-Y)