Gölbaşı İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen törenler ile kutlandı.

Gölbaşı Kaymakamlığı önünde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenlerde Atatürk büstüne çelenk bırakıldı. Şiirlerin okunduğu törenlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Törene Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Jandarma Komutanı Binbaşı Mümtaz Çam, başta olmak üzere çok sayıda kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Binbaşı Mümtaz Çam, "Hamuru vatan aşkı ve bağımsızlık tutkusuyla mayalanmış Türk ulusunun, hiçbir güç karşısında boyun eğmeyeceğini bilen büyük önder Atatürk'ün, ulusun bağrından çıkan kahraman Türk ordusu ile birlikte harp tarihine altın harflerle yazılacak eşsiz bir zafer elde etti. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bu kararlılıkla görevinin başında olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti'nin temel niteliklerini aşındırma, ulusal
birlik ve beraberliğimizi bozma yönündeki tüm girişimler, yok olmaya mahkumdur" dedi.