Iğdır Fem, 6. ve 7. sınıflarda iki SBS birincisi çıkardı

Iğdır FEM Dershanesi, 6 ve 7. sınıf Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS] Türkiye birincisi çıkartarak büyük bir başarı elde etti.

Iğdır FEM Der

Iğdır FEM Dershanesi, 6 ve 7. sınıf Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS] Türkiye birincisi çıkartarak büyük bir başarı elde etti.

Iğdır FEM Dershanesi 6. sınıf öğrencilerinden Mustafa Metehan Öztoprak ve 7. sınıf öğrencilerinden Suzan Nurşek, soruların hepsini doğru bilerek 500 tam puan aldı. SBS'de büyük bir başarı elde ettiklerini belirten FEM Dershanesi Iğdır Şube Müdürü Ahmet Gülel, başarılarının tesadüf olmadığını vurguladı. Başarıyı elde edebilmek için deneyimli ve disiplinli eğitim kadroları, kaliteli FEM dokümanları ve rehberlik anlayışıyla büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Gülel, "Yıl boyunca yoğun bir çalışma sonucunda gelen başarının mutluluğunu yaşıyoruz. SBS'de 6. sınıflardan 26, 7. sınıflardan 31 öğrencimiz 400'ün üzerinde puan aldı. Her yıl olduğu gibi bireysel ve kitlesel başarıda güzel neticeler elde ettik. Sürekli ilimizi üst sıralara taşıma gayreti içerisinde olduk. Bize çocuklarını emanet eden ailelere layık olmaya çalıştık. İlimizin başarı sırasının artmasında bir nebze de olsa katkımız olmuşsa bu da bizim için ayrı bir mutluluk kaynağıdır.'' dedi.

Gülel ayrıca, başarıda emeği geçen idareci, öğretmen, veli ve öğrencileri tebrik etti. konuştu.