AK Parti İzmir İl Başkanı Kabak: Bakan Ergün'e yönelik hareket, CHP il örgütünce planlandı

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, 79. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)'nın açılış töreninde CHP teşkilatına mensup kişilerce Sanayi ve Ticaret Baka

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, 79. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)'nın açılış töreninde CHP teşkilatına mensup kişilerce Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'e yönelik yapılan hareketler sebebiyle CHP İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu'nun özür dilemesini istedi.

Bakan Ergün'ün İzmir'e ve İEF'ye destek ve güç vermek için geldiğini vurgulayan İl Başkanı Kabak, "CHP İzmir İl Örgütü'nce planlanan ve uygulanan çirkin hakaretlere maruz kaldığını üzülerek gördük. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu dahi isyan ettiren ve binlerce defa özür dileten bu organize çirkinliklerin, İzmir ve İzmirlilerle bir ilgisinin olmadığını biliyoruz. Herkesi utandıran bu olayların, CHP il örgütünün işi olduğunu da biliyoruz. Açılışı bir parti mitingine dönüştüren, kin ve nefretle hareket eden ve koltuklarından başka bir şey düşünmeyen CHP'li yöneticilerin, hoşgörü ve sevgi şehri İzmir'i ne hale getirdiklerini üzülerek izliyoruz." dedi.

Bakan Ergün'ün, karşılaştığı çirkinliklere karşı her medeni insanın vereceği cevabı en güzel şekilde verdiğini ifade eden Ömür Kabak, "İEF'nin geleceğini ve orada bulunan 28 ülkeden yabancı konukları düşünerek onurlu ve uygar bir duruş sergilemiştir." diyerek, Başkan Kocaoğlu'na da özür konuşmasından dolayı teşekkür etti. Aynı özrü CHP İl Başkanı Nalbantoğlu'dan da İzmir halkı adına beklediklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Kabak, "Bu özrü kendimiz için değil, İzmirimiz için bekliyoruz. Bu tür çirkin organizasyonlara imza atmak, topluma kin ve nefret saçmak yerine özür dilemek daha onurlu bir davranış olacaktır." ifadelerini kullandı.